Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

ΠΑΡΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΗΝ Π.Κ.Μ.

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βρέθηκε την Πέμπτη 11 Ιουνίου η εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης   Πιπίτσα Μακρίδου- Παρτσαλίδου ως
εκπρόσωπος του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, όπου δόθηκε συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του καλλιτεχνικού προγράμματος του 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Κατερίνης ως συνδιοργανωτής.

Παρόντες στην παρουσίαση του προγράμματος ήταν επίσης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους , Κατερίνης και Πιερίας Γεώργιος , o Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας Σοφία Μαυρίδου καθώς και ο πρόεδρος του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου Γρηγόρης Παπαχρήστος.

Για το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός του τόπου και την έμπρακτη αρωγή του Δήμου Κατερίνης στην πραγματοποίηση του φετινού φεστιβάλ η κυρία Πιπίτσα Μακρίδου – Παρτσαλίδου δήλωσε: ¨είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που και φέτος ο Δήμος Κατερίνης στηρίζει το Φεστιβάλ Ολύμπου, ένα φεστιβάλ που προάγει τον πολιτισμό προσφέροντας στους συνδημότες μας και όχι μόνο, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ποιοτικές παραστάσεις τόσο θεατρικές όσο και μουσικές, σπουδαίων καλλιτεχνών.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης κι εγώ σαν εντεταλμένη σύμβουλος του συνδιοργανωτή Δήμου, ευχόμαστε κι ευελπιστούμε να έχουμε μια αγαστή συνεργασία με όλους τους υπόλοιπους φορείς, διασφαλίζοντας την επιτυχία του φετινού φεστιβάλ.
Παρόλες τις δυσμενείς συγκυρίες που περνά ο τόπος, για εμάς ο πολιτισμός αποτελεί προτεραιότητα και ο Δήμος Κατερίνης δε θα μπορούσε παρά να δηλώσει για μια ακόμη φορά παρών συνδράμοντας με κάθε μέσο στην επιτυχία των εκδηλώσεων και στην ανάδειξη του τόπου¨.