Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Η MOYSA συνεχίζει το μουσικό της έργο!

Η συναυλία της ΣΟΔΘ και της MOYSA, στις 10 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα "Αιμίλιος Ριάδης" όπου μικροί και μεγάλοι μουσικοί καταχειροκροτήθηκαν από περίπου 500 μουσικόφιλους.

Αυτή την Κυριακή 21 Ιουνίου στις 21:00, το μουσικό ταξίδι της MOYSA συνεχίζεται στο πλευρό της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης και μας προσκαλούν να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής.

Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου από τις 19:00 στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Προετοιμάζοντας την τρίτη επίσημη εμφάνιση τους στις 21 Ιουνίου, τα μέλη της MOYSA συνεχίζουν τις εντατικές πρόβες με την αρχιμουσικό τους, Ζωή Ζενιώδη και τον βοηθό αρχιμουσικού, Θοδωρή Παπαδημητρίου.


Η προηγούμενη εβδομάδα συνεχίστηκε με την ημερίδα MOYSA Open Day. Το Σάββατο 13 Ιουνίου, οι γονείς και τα μέλη της MOYSA είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συζητήσουν με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Μεγάρου, Γιώργο-Εμμανουήλ Λαζαρίδη, και τους συντελεστές της ορχήστρας, την αρχιμουσικό, Ζωή Ζενιώδη, τον βοηθό αρχιμουσικού, Θοδωρή Παπαδημητρίου, και το φροντιστή της ορχήστρας, Χρήστο Τσικαντέρη. Η ημερίδα έκλεισε με το διαδραστικό εκπαιδευτικό εργαστήρι, "Μουσικές Παρ-ενέργειες" για όσα συμβαίνουν μέσα μας και γύρω μας όταν ακούμε και παίζουμε μουσική.

Οι συντελεστές της ορχήστρας με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Μεγάρου στο MOYSA Open Day