Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Κrama - "Αυτό το καλοκαίρι"

Οι Κrama έρχονται σήμερα άκρως ανανεωμένοι  και μας παρουσιάζουν  το καινούριο τους  digital single  με τίτλο ‘’Αυτό το καλοκαίρι΄΄ Άκρως καλοκαιρινό, χορευτικό και ανεβαστικό τραγούδι  για τους λάτρεις του είδους και υπόσχονται να γίνει το απόλυτο hit του καλοκαιριού!!!
Στίχοι-LARRY-Μουσική-ETOSTONE-LARRY
Oι krama επιστρέφoυν πιο δυναμικοί   και πιο σίγουρoι  για τον εαυτό τους, με ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον  για τους  ίδιους  όλα αυτά τα χρόνια.
Δείτε στο ΥouΤube το VIDEO CLIP


Λίγα λόγια για τους krama
Το 2010 ο ΛΑΖΑΡΟΣ  ΣΟΥΣΛΟΓΛΟΥ(LARRY) δημιούργησε το μουσικό σχήμα “KRAMA”  οργώνοντας στην κυριολεξία την  Ελλάδα και το εξωτερικό με εμφανίσεις. Η συνεργασία του με τη Smile Records ως  συνθέτης και στιχουργός, τον έχει εφοδιάσει με επιπλέον διάθεση για δημιουργία ,κάνοντας αρκετά τραγούδια του γνωστά στο ευρύ κοινό καθώς έχουν ερμηνευτεί από καταξιωμένους καλλιτέχνες. Το μουσικό συγκρότημα “KRAMA” συστάθηκε τον Ιούλιο  του 2010 .Για πέντε χρόνια με την εμπειρία τους και την ενέργεια τους, χάρισαν πολλές εμφανίσεις  και ευχάριστες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους χώρους σε Ελλάδα  και εξωτερικό.Το  Όνομα “KRAMA” ανταποκρίνεται απόλυτα στο ποικίλο  και ευρύ Ελληνικό μουσικό ρεπερτόριο , στις προσεγμένες εναλλαγές μέσα στον ίδιο χρόνο και  χώρο του προγράμματος, πετυχαίνοντας έτσι ένα ακουστικά ομοιόμορφο αποτέλεσμα.Οι διαδικασίες που έχουν δρομολογηθεί, οδηγούν στη νέα  πολλά υποσχόμενη δισκογραφική δουλειά μέσα στο 2015.Όταν η αγάπη για την μουσική συνδυάζεται με γνώση και εμπειρία το αποτέλεσμα είναι ένα πλούσιο ρεπερτόριο αποτελούμενο από παλιές και νέες επιτυχίες, χρωματισμένες  με το μουσικό  προφίλ των “KRAMA”


Οι krama είναι

ΛΑΖΑΡΟΣ  ΣΟΥΣΛΟΓΛΟΥ (LARRY)-Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη . Από την ηλικία των 7 ετών ξεκίνησε τις πρώτες του μουσικές αναζητήσεις, Σπούδασε πιάνο και θεωρητικά στο ωδείο  Βορείου Ελλάδος με τον κ. ΜΠΑΣΟΓΛΟΥ και στα 16 του άρχισε να μελετάει keyboard. Αναπόφευκτα οι μουσικές του ανησυχίες πολύ σύντομα τον οδήγησαν στις πρώτες του εμφανίσεις, σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης  παρά το νεαρό τις ηλικίας του. Με γρήγορα αλλά σταθερά βήματα  άρχισε να μεταδίδει  τις γνώσεις, την εμπειρία αλλά και την αγάπη του για το αντικείμενο σε διάφορα μουσικά σχήματα τα οποία ανέλαβε ως μαέστρος.

ΣΑΚΗΣ ΣΑΚΙΑΣ-Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νικήτη Χαλκιδικής. Πάντα έκρυβε μέσα του την αγάπη και το πάθος  για το τραγούδι και τη μουσική. Η γνωριμία του με τον  Larry  ήταν το ερέθισμα να καλλιεργήσει και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Μετά από  σκληρή δουλειά, μελέτη και σπουδές  στο Δημοτικό Ωδείο Αμπελοκήπων, και με την καθοδήγηση του Larry , κατάφερε πολύ σύντομα να σταθεί ως επαγγελματίας τραγουδιστής  σε κάθε κάλεσμα και να εδραιωθεί ως το δεύτερο μέλος στο μουσικό σχήμα “KRAMA” να πάρει και να δώσει αγάπη και χαρά στον κόσμο που διασκεδάζει με  τις καταπληκτικές ερμηνείες  του.

ΜΑΡΙΑ  ΖΑΝΑ-Γεννημένη στην Θεσσαλονίκη από μητέρα Ιταλίδα και πατέρα Έλληνα. Μεγάλωσε με  ιδιαίτερα  ακούσματα  από  όλον  τον ειδών  της μουσικής  αφού η αγάπη  της  για αυτό την έκανε να ρωτάει και να ψάχνει  οτιδήποτε  υπήρχε  γύρο από την μελωδία.Στα 12 της άρχισε  μαθήματα  φωνητικής  και  παράλληλα  έκανε  και  ιδιαίτερα μαθήματα  πιάνου για δύο  χρόνια ασχολήθηκε  όμως και με τον χορό  κάνοντας  αργεντίνικο ταγκό όπως και  οριεντάλ. Μόλις  αποφοίτησε  από το σχολείο  σπούδασε βρεφονηπιοκόμος  και πήρε  και ένα έχτρα  πτυχίο  για παιδιά  με ειδικές ανάγκες. ΄Αφού οι σπουδές  ολοκληρώθηκαν  ήταν  πλέον  θέμα  χρόνου   να ασχοληθεί  πιο επαγγελματικά  με τον χώρο  της μουσικής  δουλεύοντας  σε αρκετά  μαγαζιά  στην  Θεσσαλονίκη. Οι προτάσεις  για εξωτερικό  ήταν  ιδιαίτερα  δελεαστικές  αλλά  η  ίδια  προτίμησε  να είναι στην  χώρα  της  και στην  δεύτερη  πατρίδα της  την  Ιταλία. Η  γνωριμία  της με τους  ΄΄Krama΄΄ όμως  άλλαξε τα μελλοντικά  σχέδια της και  πλέον  έχουν  γίνει μια δυνατή  ομάδα υποσχόμενη  πολλά.