Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Δολοφόνος πλάκωσε στο ξύλο αστυνομικούς στη Χαλκιδική και απέδρασε...

Χαλκιδική: Δολοφόνος πλάκωσε στο ξύλο αστυνομικούς και απέδρασε προσωρινά - Το κόλπο της τουαλέτας και η άγρια καταδίωξη!

Ο δράστης του φονικού στην Ποτιδαία Χαλκιδικής, είναι γνώστης πολεμικών τεχνών και αιφνιδίασε τουςαστυνομικούς...
Ο 29χρονος δράστης του φονικού στην Ποτίδαια Χαλκιδικής, ο οποίος σκότωσε έναν 34χρονο και τραυμάτισε άλλους τρεις κατά τη διάρκεια καβγά κατάφερε να αποδράσει. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ζήτησε από τους αστυνομικούς να πάει τουαλέτα.

Όντως, μεταφέρθηκε στις τουαλέτες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πολυγύρου συνοδεία αστυνομικών. Στη συνέχεια, ο δράστης που είναι ογκώδης και γνώστης πολεμικών τεχνών, κατάφερε να σπάσει την πόρτα της τουαλέτας και να χτυπήσει τον αστυνομικό που βρισκόταν ακριβώς πίσω της. Έσπασε ένα διαχωριστικό έξω από τις τουαλέτες και αμέσως ξεκίνησε να τρέχει.

Ακολούθησε μάχη με τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στον όροφο, από τους οποίους τελικά κατάφερε να ξεφύγει και στη συνέχεια μπόρεσε να προσεγγίσει την έξοδο του κτιρίου. Εκεί, επιτέθηκε και στον σκοπό και τελικά κατάφερε να απομακρυνθεί από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πολυγύρου.

Ο 29χρονος προσπάθησε να κρυφτεί σε κάποιο κτίριο κοντά στην περιοχή αλλά η αστυνομία τον εντόπισε άμεσα και έστησε επιχείρηση εγκλωβισμού, κατά τη διάρκεια της οποίας τελικά συνελήφθη.

Πηγή: seleo.gr

http://www.newsit.gr/