Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ

Ακούω σε συζητήσεις οτι δήθεν η Νέα τάξη δεν μπορεί να νικηθεί διότι κατέχει το χρήμα . Και λοιπόν ; Και η Ρώμη είχε χρήμα και λεγεώνες αλλά πού είναι τώρα ; Μετά απο 1000
χρόνια θα κυβερνά ακόμη η συμμορία των τραπεζιτών ; Όχι βέβαια . Το καθεστώς των τραπεζιτών έχει αδύνατα σημεία (καταστρέφει το περιβάλλον πάνω στο οποίο ζεί) και αυτά θα το οδηγήσουν στην πτώση .

Εισηγούμε οτι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΧΡΗΜΑ για να γκρεμίσουμε την Νέα Τάξη ! Χρειαζόμαστε ΧΑΜΗΛΗ ΕΝΤΡΟΠΙΑ . Οι τραπεζίτες διοικούν διότι διαθέτουν ( προς το παρόν ) χαμηλότερη εντροπία απο οποιαδήποτε άλλη αντίπαλη ομάδα .

Ιδού γιατί :

α. ΥΠΟΜΟΝΗ . Οι 10 τραπεζίτες που διοικούν τον κόσμο αφήνουν τον καναπέ τους και αφιερώνουν χρόνο για να συναντηθούν και να συζητήσουν το πώς θα διατηρήσουν ( ή αυξήσουν ) την εξουσία τους .

β. ΕΥΕΛΙΞΙΑ . Όταν είναι στο τραπέζι των συζητήσεων σκέφτονται "Αυτά που με χωρίζουν απο τους άλλους τραπεζίτες είναι λιγώτερα απο αυτά που με ενώνουν. Άρα με συμφέρει να συνεργάζομαι . Θα χάνω λίγα και θα κερδίζω πολλά " .

γ. ΣΥΝΕΠΕΙΑ . Την επόμενη των συζητήσεων ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ αυτά που συμφώνησαν .

Αν λοιπόν θέλουμε να τους νικήσουμε αρκεί να μαζευτούν γύρω απο ένα τραπέζι δέκα ( 10 ) δικά μας άτομα που να διαθέτουν τις τρείς αρετές των τραπεζιτών ( Υπομονή , ΕΥΕΛΙΞΙΑ , Συνέπεια ) και να μην διαθέτουν τα συνήθη πάθη του λαού ( ποτό , κάπνισμα , τζόγος , ποδόσφαιρο , καφέδες , σκουπιδοφαγία , κυνήγι ) .

Δεν χρειάζονται , σε πρώτη φάση , ούτε δημιουργίες κομμάτων , ούτε περισπούδαστες εξαγγελίες και ανακοινώσεις . Αυτά ΠΙΘΑΝΟΝ να χρειαστούν σε δεύτερη φάση ( αφού πρώτα βρεθούν οι δέκα ) .

Έχουμε εμείς 10 τέτοια άτομα ; Αν "ΝΑΙ" είναι θέμα χρόνου να νικήσουμε . Και όσοι θέλουν να ρίξουν την Νέα Τάξη αλλά έχουν κάποια απο τα πάθη του λαού , ας συμπυκνωθούν γύρω απο αυτούς που δεν τα έχουν .

--------------------------------------------
Απόσπασμα απο την http://lofos.info/pythas/entropy.html


http://pythagoras2009.blogspot.gr