Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Μήνυμα Νικου Μακρίδη για το δημοψήφισμα της Κυριακής / Νέα Εποχή για την Κατερίνη

Φίλες και Φίλοι,
μέσα σε αυτή τη κρίσιμη στιγμή για το Ελληνικό Έθνος, θέλω ν’ απευθύνω έκκληση προς όλους τους πολίτες του τόπου μας αλλά και της χώρας μας, να προσέλθουν με αίσθημα

ευθύνης και ομοψυχίας αυτή τη Κυριακή στις κάλπες, ώστε να αποφασίσουμε για το μέλλον της χώρας μας.
Την επόμενη μέρα, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, καλούμαστε όλοι εμείς, με  εθνική ομοψυχία, συμπόνια και ομόνοια -απέναντι στα προβλήματα που μας απασχολούν - να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.
Όταν ο λαός είναι μονιασμένος,  καταπολεμούνται οι καχυποψίες, συνταιριάζονται οι απόψεις και γεφυρώνονται τα χάσματα. Έτσι, δεν υπάρχουν διαιρέσεις, αποστάσεις και κομματικοποιήσεις, συνθήκες δηλαδή που υποσκάπτουν τις λειτουργίες της δημοκρατίας.
Μέσα από την ενότητα και την εθνική ομοψυχία οδηγούμαστε στο διάλογο,  ο οποίος προάγει το δημοκρατικό πολίτευμα, γιατί ακριβώς αυξάνει τη συνεννόηση και τη συνεργασία ενώ βοηθά στις αμοιβαίες υποχωρήσεις και στη λήψη ομόφωνων αποφάσεων για φλέγοντα θέματα σε δύσκολους καιρούς όπως αυτούς που διανύουμε.
Δεν υπάρχει πατριώτης ή μη πατριώτης. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...  και θα τους αποδείξουμε για μια ακόμα φορά μέσα από την ιστορία που γράφει η χώρα μας, πως οι Έλληνες μπροστά στα δύσκολα ξέρουν να μάχονται ο ένας δίπλα στον άλλον, με μόνο συμφέρον την αρετή!


Μακρίδης Νίκος
Δημοτικός Σύμβουλος -
Επικεφαλής συνδυασμού «Νέα Εποχή για την Κατερίνη»