Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Μας πρόλαβε ο δήμαρχος κ. Λαγδάρης με την επιστολή του στον υπουργό για τη τραγική κατάσταση του δήμου

Ανακοινώθηκε σήμερα στα ΜΜΕ η επιστολή του δημάρχου Πύδνας Κολινδρού προς τον υπουργό εσωτερικών για τη τραγική οικονομική κατάσταση του δήμου(διαβάστε εδώ)
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εδώ και πολύ καιρό γινόμαστε δέκτες πολλών παραπόνων ή
γινόμαστε οι ίδιοι αυτόπτες μάρτυρες της μη εύρυθμης λειτουργίας του δήμου Πύδνας Κολινδρού και της στασιμότητας που επικρατεί στην καθημερινότητα και στη τοπική ανάπτυξη...
Ενώ τα βλέπουμε όλοι και τα παρατηρούμε, εντούτοις είναι δύσκολο να καταγράψεις ανάγκες και προβλήματα για να στοιχειοθετήσεις μία καταγγελία, από τη στιγμή που ζούμε σε ένα καθεστώς τεράστιας ύφεσης και πολυεπίπεδης κρίσης, με την οικονομική δυσπραγία να αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μας.
Κατανοούμε απόλυτα τη δυσχερή οικονομική θέση και του δήμου μας.
Εάν είχαμε λύσεις  ίσως προχωρούσαμε και σε καταγγελίες, αλλά δυστυχώς με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν έχουμε κάτι περισσότερο να προτείνουμε ή ακόμη και να σκεφτούμε, παρά μόνο να ζητήσουμε τη συντήρηση των ήδη κεκτημένων και την ομαλή ανθρώπινη επιβίωση.

Εάν κάποια ή κάποιος διαφωνεί, πολύ ευχαρίστως να ακούσουμε την άποψή του και να τη μεταφέρουμε στα διοικητικά κλιμάκια του δήμου μας....