Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟ “ΟΧΙ”, “TO ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ

 ΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟ “ΟΧΙ”, 
TO ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ”

 
Η “κοινωνία αξιών” εύχεται η επικράτηση του Όχι στο δημοψήφισμα, να αποτελέσει πράγματι τη βάση για μία καλύτερη συμφωνία με τους Ευρωπαϊκούς και διεθνείς θεσμούς.
 
Παραμένοντας σταθεροί στον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας, προτρέπουμε όλες τις πλευρές να μην πέσουν στη παγίδα του εσωτερικού διχασμού, Έλληνες  εναντίον Ελλήνων, αλλά να αποφύγουν και τη καταστροφική πολεμική προς τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς και τους Ευρωπαϊκούς λαούς.
 
Το παλιό πολιτικό σύστημα προσπάθησε να κομματικοποιήσει το δημοψήφισμα όπως είχαμε καυτηριάσει πολλάκις, με αποτέλεσμα σήμερα να παραπαίει αδυνατώντας να ανταποκριθεί με θετικό τρόπο στο θεσμικό αντιπολιτευτικό του ρόλο.
 
Πρέπει να οικοδομήσουμε το μέλλον μας εντός της Ευρώπης, με βάση ένα ρεαλιστικό πλάνο για το αύριο, που να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή κοινοβουλευτική συναίνεση, αποφεύγοντας να κάνουμε τα ίδια λάθη με το παρελθόν!
 
Η “κοινωνία αξιών” θα συνεχίσει τον δημιουργική της αντιπολίτευση με ρεαλιστικές προτάσεις και εξωστρέφεια και με πρόταγμα πάντα την ανάγκη για “φυγή προς τα εμπρός”.
 
Ας είναι το Όχι το εφαλτήριο για να εργασθούμε με ομόνοια όλοι μας για ένα καλύτερο αύριο,
                           
                        “γιατί το μέλλον δεν είναι δώρο, είναι επίτευγμα”