Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Ομαδική παραγγελία της Εθελοντικής Ομάδας για πατάτες και κρεμύδια προς 0,29€ το κιλό!!!

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας συνεχίζει να αναδεικνύει το πρόβλημα της αισχροκέρδειας στη χώρα μας και με την οργάνωση των αγορών «Χωρίς μεσάζοντες»,
ενισχύει την τοπική οικονομία και την λαϊκή οικογένεια. Το Σάββατο 22 Αυγούστου 2015 οργανώνει την 56η διανομή «Χωρίς Μεσάζοντες» διαθέτοντας ελληνικά αγροτικά προϊόντα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές για τους καταναλωτές: Πατάτες και κρεμμύδια Σερρών, φετινής σοδειάς, προς 0,29€ το κιλό, απευθείας από τον παραγωγό. Οι τιμές στα Σούπερ Μάρκετ σήμερα κυμαίνονται από 0,50 έως 0,90€.

Image


Το Σάββατο 22 Αυγούστου 2015, από τις 08:00 το πρωί, στο χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης, θα πραγματοποιηθεί από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας η 56η διανομή «Χωρίς Μεσάζοντες». Θα διατεθούν πατάτες ποικιλίας Spunta & Everest και κόκκινα κρεμμύδια νέας σοδειάς από το Βαλτοτόπι Σερρών προς 0,29€ το κιλό, σε συσκευασίες των 17,24 κιλών (5€ το τσουβάλι).

Οι παραγωγοί των παραπάνω προϊόντων κατέθεσαν πιστοποιητικά βιοχημικών εξετάσεων, σύμφωνα με τα οποία, στα συγκεκριμένα προϊόντα τους δεν εντοπίζονται κατάλοιπα φυτοφαρμάκων.
Κατά τα διάρκεια της διανομής οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να παραδώσουν μεταχειρισμένα μαγειρικά έλαια (τηγανέλαιο).