Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Γίνε Παιδαγωγός με Πτυχίο από το Νο1* Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα

Γίνε Παιδαγωγός με Πτυχίο
από το Νο1* Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην  Ελλάδα.



Αν επιθυμείς να αποκτήσεις ένα αναγνωρισμένο πτυχίο και να διεκδικήσεις μια σημαντική επαγγελματική σταδιοδρομία στον Τομέα των Παιδαγωγικών, η πλέον αξιόπιστη επιλογή σου είναι  το 

MEDITERRANEAN COLLEGE
Γιατί:
Το Mediterranean College, μέσω της συνεργασίας του με το University of Derby παρέχεισύγχρονααναγνωρισμένα Bachelor & Master  (επαγγελματικά ισοδύναμα με αυτά των Ελληνικών ΑΕΙ) στην Επιστήμη της Εκπαίδευσης . Το University of Derby κατέχει την 21ηθέση από όλα τα Βρετανικά Πανεπιστήμια σε σπουδές Εκπαίδευσης και την 1η θέση στην Ελλάδα, μεταξύ αυτών που εκπροσωπούνται στη χώρα μας (Guardian University Guide2015*).

·         Προσχολική Αγωγή- (BΑ in Early Childhood Studies)
Το προπτυχιακό πρόγραμμα BΑ in Early Childhood Studies δίνει έμφαση στο συνδυασμό θεωρητικής γνώσης και πρακτικής εφαρμογής και περιλαμβάνει υποχρεωτική πρακτική άσκηση, με την υποστήριξη του δικτύου συνεργαζόμενων εκπαιδευτηρίων και φορέων του Mediterranean College.
Την εγκυρότητα του προγράμματος πλαισιώνουν οι διαπιστεύσεις του Mediterranean Collegeαπό την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Δυσλεξίαςτο εκπαιδευτικό κέντροInternational Montessori Center καθώς και την Παγκόσμια Οργάνωση Προσχολικής Αγωγής (ΟΜΕΡ).


Επικοινώνησε σήμερα για περισσότερες πληροφορίες:
Mediterranean College
Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779