Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Εργασίες διαγράμμισης και αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

  Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι παρεμβάσεις της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στο πλαίσιο της συντήρησης του οδικού δικτύου
αρμοδιότητάς της.

Συνεργεία της Π.Ε. Πιερίας πραγματοποίησαν εργασίες διαγράμμισης και προχώρησαν και σε αποκαταστάσεις λακκουβών σε τμήματα του οδικού δικτύου που παρουσίαζαν ιδιαίτερες φθορές,  με γνώμονα την ασφάλεια και την ποιότητα στις μετακινήσεις των πολιτών και των επισκεπτών της Πιερίας.


Συγκεκριμένα, έγιναν εργασίες διαγράμμισης διαβάσεων στην Περίσταση, στον κεντρικό οδικό άξονα και στους κάθετους δρόμους καθώς και στην 1η είσοδο της Καλλιθέας.


Παράλληλα, εκτελέστηκαν εργασίες διαγράμμισης στη βόρεια Πιερία από τη διασταύρωση της 1ης Π.Ε.Ο προς Κίτρος, στην 13η επαρχιακή οδό από  διασταύρωση Αιγινίου-Κολινδρό-Καστανιά-Ρυάκια , στην 14η επαρχιακή οδό από διασταύρωση Αιγινίου-Λιβάδι έως όρια νομού και στην 1η Παλαιά Εθνική Οδό από Αιγίνιο προς Μ. Γέφυρα.


Μετά την πρόσφατη  κοπή χόρτων και κλαδιών στη νησίδα στην 1η επαρχιακή οδό από Περίσταση προς Παραλία έγινε και διαγράμμιση του παραπάνω οδικού δικτύου και αποκαταστάθηκαν λακκούβες στην 13η επαρχιακή οδό από Αιγίνιο-Κολινδρό-Καστανιά- Ρυάκια.


Να σημειωθεί ότι τα συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας θα συνεχίσουν  τις εργασίες διαγράμμισης διαβάσεων στη 2η είσοδο της Καλλιθέας και στην είσοδο της Παραλίας.

 Δελτία τύπου, ανακοινώσεις και φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα : http://pieria.pkm.gov.gr