Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗ

Του Νίκου Βαγγέλη/ info@eurohoops.net
Εν αναμονή εξελίξεων για το μέλλον του Νίκου Δίπλαρου, η ΑΕΚ συνεχίζει να ξεδιπλώνει το πλάνο του παιδομαζώματος, “χτυπώντας” μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ. Πλέον, παίρνει σειρά ο Γιώργος Τσαλμπούρης.

Ο Κατερινιώτης “γίγαντας” μπορεί να βλέπει τον κόσμο από τα 216 εκατοστά, όμως δεν είναι σέντερ! Καλύπτει τη θέση του πάουερ φόργουορντ, γεγονός που κάνει ακόμη πιο ελκυστική την περίπτωσή του.
Ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει τσεκάρει εδώ και καιρό την περίπτωσή του και ενδιαφέρεται να επενδύσει πάνω του. Μένει να δούμε τί θα αποφασίσει και ο ίδιος ο παίκτης, αλλά και αν θα γίνουν οι επόμενες ενέργειες από τον Μάκη Αγγελόπουλο.
Την περασμένη σεζόν βρέθηκε στο κολέγιο Αϊόβα, όμως όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στο Eurohoops.net, η αποχώρηση του προπονητή του, Φρανκ Χόιμπεργκ για τους Σικάγο Μπουλς τον έχει βάλει σε σκέψεις και παραμένει άγνωστο το αν θα συνεχίσει στο NCAA.
Από την Ελλάδα, ακούστηκε αρχικά πως υπήρξε έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από τις δύο πλευρές και το τελευταίο διάστημα οι δύο ομάδες που τον διεκδικούν είναι η ΑΕΚ και ο Άρης.
Όποιος τον θέλει στο ρόστερ του, θα πρέπει πρώτα να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του Πιερικού / Αρχελάου. Η ΑΕΚ δείχνει πιο “ζεστή” το τελευταίο διάστημα και βρίσκεται ένα βήμα μπροστά.
Για να δούμε αν θα “φουλάρει” για να τον κλείσει, αλλιώς δεν αποκλείεται να… αναβληθεί για έναν χρόνο η παραχώρηση του μεγαλύτερου πρότζεκτ στο μπάσκετ της Κατερίνης.