Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Διάγγελμα Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: ΟΧΙ στα Μνημόνια, ΟΧΙ στην λαθρομετανάστευση, επιστροφή στην Εθνική παραγωγή και την αυτάρκεια

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος απηύθυνε το κάτωθι διάγγελμα ενόψει των επερχομένων εκλογών:


"Έλληνες, Ελληνίδες, όπως όλοι γνωρίζετε η χώρα με επιλογή του πρωθυπουργού βαδίζει προς εκλογάς. Η Χρυσή Αυγή θα λάβει μέρος στις εκλογές αυτές με σύνθημά της: Όχι στα Μνημόνια - Όχι στην λαθρομετανάστευση - Επιστροφή στην Εθνική παραγωγή και την αυτάρκεια - Όχι στους εκβιασμούς των διεθνών τοκογλύφων!

Παρακολουθήσαμε όλοι το διάγγελμα του πρωθυπουργού, με το οποίο ανήγγειλε την παραίτηση της κυβερνήσεώς του και την διενέργεια εκλογών. Και πραγματικά νομίζαμε ότι βρισκόμαστε στον Ιανουάριο του 2015, στην προεκλογική περίοδο. Ακούσαμε τον πρωθυπουργό, ο οποίος μόλις πριν μία εβδομάδα είχε ψηφίσει το σκληρότερο των τριών Μνημονίων, ότι θα καταργήσει τα Μνημόνια. Ακούσαμε ακόμα ότι θα χτυπήσει την διαπλοκή. Λες και ο άνθρωπος αυτός δεν κυβερνούσε επί επτά ολόκληρους μήνες και δεν έγινε τίποτε.

Στην συνέχεια ακούσαμε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος επετέθη με σφοδρό τρόπο στον πρωθυπουργό της χώρας, τον κ. Τσίπρα, καταγγέλλοντας τον ΣΥΡΙΖΑ, την επιλογή του οποίου στο Μνημόνιο είχε υπερψηφίσει ο ίδιος και οι βουλευτές του μία εβδομάδα πριν. Φαίνεται πως ζούμε στον χώρο του παραλόγου.

Από την άλλη πλευρά, έχουμε κάποιους επιμηθείς οι οποίοι κατάλαβαν τώρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπέγραφε Μνημόνιο και γι΄αυτό διαχώρισαν την θέση τους. Στο σημείο αυτό να πω ότι η Χρυσή Αυγή στις δυο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις ήλθε τρίτο κόμμα και ως εκ τούτου θα έπρεπε να της ανατεθεί η εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως. Παρόλα αυτά δημιουργήθηκε όπως γνωρίζετε μία κοινοβουλευτική ομάδα, η οποία είναι μεγαλύτερη από αυτήν της Χρυσής Αυγής και έτσι τρίτο κόμμα στα χαρτιά είναι ένα άλλο κόμμα. Αυτό είναι νόμιμο, αλλά δεν είναι ηθικό. Γιατί στις εκλογές εμείς λάβαμε μέρος, εμείς ήρθαμε τρίτο κόμμα.

Έλληνες και Ελληνίδες, η Χρυσή Αυγή με συνέπεια θα αγωνιστεί ενάντια στα εθνοκτόνα Μνημόνια. Επίσης, θα τονίσει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι αυτήν την στιγμή υπάρχει ένα πρόβλημα ακόμα σοβαρότερο από τα Μνημόνια. Το πρόβλημα λαθρομετανάστες. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου γίνεται μια κυριολεκτική εισβολή και δεν υπάρχει απάντηση από το ελληνικό κράτος, το οποίο έχει αφήσει τους ακρίτες μας στο έλεος των αλλοδαπών εισβολέων. Αντ΄ αυτού εν ονόματι ενός ψευτοανθρωπισμού γίνονται σπασμωδικές ενέργειες, οι οποίες δεν δίνουν λύση στο πρόβλημα. Η Χρυσή Αυγή έχει τη λύση: Φύλαξη από τις Ένοπλες Δυνάμεις των συνόρων μας, θαλασσίων και χερσαίων. Μόνο έτσι μπορεί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Και όσον αφορά αυτούς που είναι πράγματι πρόσφυγες, αυτοί θα πρέπει να περιοριστούν σύμφωνα με προβλέπει ο ΟΗΕ σε εκτός κατοικημένων περιοχών.

Έλληνες και Ελληνίδες, οι εκλογές που έρχονται θα είναι κρίσιμες. Με την ψήφο σας θα κρίνετε το μέλλον του ελληνικού λαού. Δώστε την δύναμη στην Χρυσή Αυγή. Κάντε την Χρυσή Αυγή ακόμα πιο δυνατή για να υπάρξει λύση στα μεγάλα προβλήματα του τόπου, στο οικονομικό αδιέξοδο, το οποίο λύνεται μόνο με μία πολιτική εθνικής παραγωγής και αυτάρκειας και όχι με δανεικά τα οποία υποδουλώνουν στους τοκογλύφους τις μελλοντικές γενεές των Ελλήνων.

Δώστε δύναμη στην Χρυσή Αυγή για να δοθεί μία λύση στο πρόβλημα λαθρομετανάστευση. Δεν προκαλέσαμε εμείς αυτούς τους πολέμους. Δεν προκαλέσαμε εμείς όλους αυτούς τους πρόσφυγες. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους λαθρομετανάστες".