Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Ο Δήμος Κατερίνης ανέλαβε την διοίκηση του Πιερικού?

Ο ΣΦΚ Πιερικός απέκτησε επιτέλους μετά από αλλεπάλληλες αναβολές και παλινωδίες όσων ενδιαφέρθηκαν, νέο Δ.Σ. που απαρτίζεται, όπως δημοσιεύτηκε, στην πλειοψηφία του από εκλεγμένα
 στελέχη της Συνδυασμού του Δημάρχου κ. Σάββα Χιονίδη,  δηλαδή Αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους ,γεγονός πού  σχηματίζει τήν εντύπωση ότι τή διοίκηση του ιστορικού  Σωματείου ανέλαβε ως  έσχατη λύση στο δημιουργηθέν αδιέξοδο λόγω αποστασιοποίησης και αδιαφορίας τοπικών επιχειρηματιών,   η δημοτική Αρχή,εκτός αν αυτό το σχήμα θα έχει προσωρινό χαρακτήρα..Θα ευχηθώ ειλικρινά,ανεξαρτήτως της εν γένει δικαιολογημένης  διαφωνίας μου, επιτυχία στό δύσκολο έργο πού αναλαμβάνουν για τήν ανασυγκρότηση του Πιερικού  σε καιρούς οικονομικής καχεξίας και στενότητας.Νομίζω η ομάδα έχει να αντιμετωπίσει αυξημένα έξοδα για την προετοιμασία ,απόκτηση παικτών ή την πρόσληψη τεχνικού,ποιός θα χρηματοδοτήσει αυτό το budget?
Όμως πιστεύω παρόλα ταύτα  ότι ο ένδοξος ΠΙΕΡΙΚΟΣ πού κατρακύλησε στην Γ κατηγορία  χρειάζεται έναν ισχυρό οικονομικό παράγοντα να αναλάβει με στιβαρή , αποφασιστική ,ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΈΜΠΕΙΡΗ  διοίκηση και εγνωσμένης αξίας τεχνικό με προοπτική ανόδου  τίς τύχες της ομάδας.
Βασίλης Δ Νουλέζας Δικηγόρος.