Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Η Λ. Ε. Κατερίνης θα συμμετέχει σε όλους τους αγώνες του λαού μας, ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές των μνημονίων

 Η  Λ. Ε. Κατερίνης πιστή στις αρχές  συγκρότησης της, θα συμμετέχει σε όλους τους αγώνες του λαού μας, ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές των  μνημονίων, προβάλλοντας ταυτόχρονα
τα σύγχρονα αιτήματα της εποχής μας.
 Καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους φτωχούς αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους νέους και τις νέες που πλήττονται από τις αντιλαϊκές πολιτικές που στοχοποιούν τον λαό για χάρη της πλουτοκρατίας, να πάρουν μαζικά μέρος  στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ  στις  5 του Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη.
Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να αφήσουν  τη ζωή τους στις κυβερνήσεις του κεφαλαίου, σε  όλους αυτούς  που είναι ορκισμένοι δυνάστες του λάου και το αποδεικνύουν καθημερινά με τα έργα τους. Π.χ. μνημόνια που χτυπούν τον λαό και υπηρετούν  με αυταπάρνηση την κερδοφορία των  επιχειρηματικών ομίλων. Ο λαός δεν πρέπει να μάθει να ζει  με τον φόβο, την παραπληροφόρηση, τα ψέματα, τα ψίχουλα, τη μιζέρια, την υποταγή και την κοροϊδία.
Η μόνη διέξοδος σε αυτήν την κοινωνία που οικοδομούν, είναι η οργάνωση  του αγώνα για να επιβάλλουμε το δίκαιο του λάου από τα κάτω.

 Λεωφορεία  για τη Θεσσαλονίκη θα αναχωρήσουν από την πλατεία  ελευθερίας   Κατερίνης στις 4 μμ.
Ακόμα  η Λ.Ε. Κατερίνης καλεί τον λαό να συμμετέχει στη σύσκεψη που διοργανώνει το  ΠΑΜΕ  στην αίθουσα του εργατικού  κέντρου Κατερίνης στις 28/8 και ώρα 7μμ, για να συζητήσουμε  την  οργανωμένη  αντίδραση του λαϊκού κινήματος ενάντια στο 3ο  μνημόνιο και όλα τα μνημόνια, καθώς επίσης και την κάθοδο μας στη Θεσσαλονίκη.
                           

                             ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ