Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ: ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ;;;;;

Καλησπέρα, ως δημότης θα ήθελα να θέσω ένα προβληματισμό μου.
Σήμερα όπως και άλλες ημέρες επιχείρησα  να  μεταβώ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ το οποίο βρίσκεται εντός του χωριού, για να παίξει το παιδί μου αλλά και να αθληθώ ο ίδιος.

Παρόλα αυτά στάθηκε αδύνατο να εισέλθουμε διότι "αν είναι δυνατόν" έχουν τοποθετήσει δυο λουκέτα, παρακαλώ, και στις δυο εισόδους που οδηγούν στο γήπεδο και στην είσοδο παραπλεύρως του Πυροσβεστικού Κλιμακίου του Δήμου όσο και εντός του σταδίου.
Το πρώτο μου ερώτημα είναι το εξής:
Είναι ή δεν είναι το υπόψη στάδιο ¨Δημοτικό";
Αν ναι,  τότε με ποιο δικαίωμα κάποιος ή κάποιοι τοποθετούν και κλειδώνουν δημοτική εγκατάσταση και απαγορεύουν την ελεύθερη πρόσβαση σε κοινωφελείς προς ΟΛΟΥΣ; δημοτικές εγκαταστάσεις και αν όχι με ποια απόφαση του δήμου ή όποιας άλλης αρχής απαγορεύουν την ελεύθερη πρόσβαση των δημοτών σε δημοτικές εγκαταστάσεις και ιδίως αθλητικές εγκαταστάσεις;
Το δεύτερό μου ερώτημα είναι εάν συντρέχουν κάποιοι άλλοι λόγοι θα έπρεπε να κοινοποιηθεί κάποιου είδους ανακοίνωση ώστε να γνωστοποιήσει τον τρόπο που θα μπορούσε κάποιος δημότης να εισέλθει εντός του σταδίου.
Τέλος σε απάντηση κάποιων που θα προτρέξουν να απαντήσουν στα ερωτήματά μου και να πουν ότι γιατί δεν μεταβήκαμε στο νέο στάδιο εκτός χωριού, τους απαντώ ότι και το νέο στάδιο είναι ΔΗΜΟΤΙΚΟ συνεπώς δεν μπορούν να υποδείξουν σε ποιό θα επιτρέπεται η ελεύθερη είσοδος και σε ποιό ΟΧΙ .
Και συμπληρώνω,  αν όλο αυτό γίνεται για να αποτραπούν βανδαλισμοί εντός του γηπέδου απαντάω, ότι με την δικαιολογία αυτή θα έχουμε ένα δημοτικό στάδιο ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ το οποίο θα το ανοίγουμε μόνο για να προπονηθεί η ομάδα μας: και θα το στερούμε από τους υπόλοιπους δημότες. Ας σοβαρευτούμε λοιπόν και να βάλουμε την κοινή λογική να πρυτανεύσει.

Ευχαριστώ