Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Πρωτοφανής ληστεία στην τράπεζα Πειραιώς - Απίθανα πράγματα από τον δράστη!

Σάλος στην πόλη από τις αποκαλύψεις για τον ληστή της τράπεζας που έφυγε με 10.000€ - Τα στοιχεία που έδωσε η αστυνομία...

Η περίπτωση του σίγουρα δεν έχει προηγούμενο. Ο ληστής με το ταξί που "χτύπησε" στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, στην Ένωση Πεζών, έχει προκαλέσει αίσθηση ακόμα και στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου που θεωρούν ότι μάλλον πηγαίνει... γυρεύοντας.

Εκτιμούν δηλαδή ότι παίρνει μεγάλο ρίσκο με την έκθεση στην οποία υποβάλλεται, αφήνοντας τα ίχνη του παντού. Δεν είναι μόνο το υλικό από την κάμερα ασφαλείας καθώς φορούσε μόνο τα γυαλιά ηλίου. Ούτε κουκούλες, ούτε καπέλα, ούτε γάντια...

Επιπλέον αποτελεί πρωτοτυπία να μισθώσει ταξί για να τον μεταφέρει στην τράπεζα, όχι για κάποια συναλλαγή αλλά για ένοπλη ληστεία. Όσο εκείνος άρπαζε τα περίπου 10.000 ευρώ, ο οδηγός περίμενε ανυποψίαστος τον πελάτη της κούρσας, έξω από το τραπεζικό κατάστημα, στην περιοχή των Πεζών.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο παράξενος ληστής επιβιβάστηκε στο ταξί από το Βενιζέλειο νοσοκομείο και μετά την ληστεία αποβιβάστηκε κοντά στο Χουδέτσι. Η κατάθεση του ταξιτζή, ο οποίος βρέθηκε ξαφνικά στον πυρήνα της προανάκρισης θεωρείται σημαντική, ακόμα και για τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Πηγή: cretalive.gr