Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Χρυσή Αυγή Πιερίας - ομιλία για τους εθνομάρτυρες Ισσάκ και Σολωμού

         Τα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας επισκέφθηκε την Δευτέρα 24 Αυγούστου ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Νίκος Χρυσομάλλης και ενημέρωσε
τους φίλους του κινήματος για τη πολιτική επικαιρότητα, τα νεώτερα για τη διενέργεια εκλογών  και προέτρεψε για εντονότερο αγώνα, περισσότερη πολιτική ενημέρωση στο λαό της Πιερίας και παρουσία της Χρυσής Αυγής σε κάθε χωριό και πόλη της Πιερίας. Δήλωσε ενθουσιασμό γιατί υπάρχουν ενδείξεις για θεαματική άνοδο της Χρυσής Αυγής στην Πιερία και σε όλη την Ελλάδα.


        Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Αργύρης Καρυπίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον  Περιφερειάρχη για τη σημερινή παρουσία του στα γραφεία και έπειτα δήλωσε πως είναι πλέον φανερό ότι η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία ελπίδα του Ελληνικού λαού. Μετά την προδοσία των Ελλήνων ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη μετατροπή του από αντιμνημονική δύναμη σε μνημονιακή και έπειτα από τη σύμπλευση του ΣΥΡΙΖΑ με το ΔΝΤ και την Τρόικα, η τελευταία ελπίδα του Ελληνικού λαού είναι το εθνικιστικό κύμα της Χρυσής Αυγής που έρχεται να σαρώσει τους εχθρούς της Ελλάδος και όσους επιβουλεύονται το μέλλον της χώρας.


        Τέλος ακολούθησε η ομιλία του συναγωνιστή για τους δύο εθνομάρτυρες Τάσο Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού που δολοφονήθηκαν άνανδρα τον Αύγουστο του 1996 από τις ορδές των δολοφόνων τούρκων της Κατεχόμενης Κύπρου μας.  Τα δύο παλικάρια 24 και 26 ετών, έδωσαν ό,τι  πολυτιμότερο είχαν, τις ίδιες τους τις ζωές, για να δηλώσουν την αντίθεσή τους στην τουρκική κατοχή της Κύπρου. Οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής τιμούν τη θυσία των δύο εθνομαρτύρων και τον αγώνα τους για εθνική αξιοπρέπεια.