Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΔΕΛΤΑ ΑΞΙΟΥ: 15 Σεπτεμβρίου - 31 Οκτωβρίου

Φωτογραφικός διαγωνισμός για το Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού

«Φωτογραφίζω το Δέλτα μου»!

Φωτογραφικό διαγωνισμό για το Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού διοργανώνει ηλεκτρονικά, μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο Φορέας Διαχείρισης του Πάρκου.  Ο διαγωνισμός, με τίτλο «Φωτογραφίζω το Δέλτα μου»,  θα πραγματοποιηθεί από τις 15 Σεπτεμβρίου ως τις 31 Οκτωβρίου 2015. Ερασιτέχνες φωτογράφοι κάθε ηλικίας καλούνται να διαλέξουν την αγαπημένη τους φωτογραφία από την προστατευόμενη περιοχή και να την αναρτήσουν στη σελίδα «Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού», συνοδευόμενη από ένα μικρό κειμενάκι με το σχόλιό τους.
Τόσο το κοινό που θα ψηφίσει, όσο και η επιτροπή που θα δημιουργηθεί  γι’ αυτό το σκοπό, θα απονείμουν συνολικά έξι διακρίσεις με τα εξής βραβεία: μία πλήρη σειρά αναμνηστικών του Φορέα Διαχείρισης, μία ξενάγηση στο Εθνικό Πάρκο, καθώς και την έκθεση των βραβευμένων φωτογραφιών στο Κέντρο Πληροφόρησης του Εθνικού Πάρκου, στη Χαλάστρα.
Προσοχή! Ο διαγωνισμός δεν αφορά μόνο το δέλτα Αξιού, αλλά όλη την προστατευόμενη περιοχή, η οποία περιλαμβάνει την κοίτη και το δέλτα του ποταμού Αξιού, το δέλτα  του Αλιάκμονα, τις εκβολές του Γαλλικού και του Λουδία, τη λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου, τον υγρότοπο της Νέας Αγαθούπολης, καθώς και τη λιμνοθάλασσα Αλυκής Κίτρους.
Για περισσότερες πληροφορίες για τους όρους του διαγωνισμού επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook ή την ιστοσελίδα μας www.axiosdelta.gr.

Σημειώνεται ότι η στήριξη της λειτουργίας του φορέα διαχείρισης Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα με σκοπό τη διαχείριση της περιοχής ευθύνης του είναι έργο ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας-Θράκης του ΕΣΠΑ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).