Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Δυναμικό παρόν των Κοκκινοπλιτών στη 4η Γιορτή Τσικουδιάς του "ΞΑΘΕΡΙΟΥ"

 Ο μυθικός Όλυμπος και η Λεβεντογέννα Κρήτη "έσμιξαν" για μία ακόμη φορά! Αφορμή γι΄αυτή την όμορφη συνάντηση ήταν η 4η Γιορτή Τσικουδιάς που με πολύ μεράκι και αγάπη
για την Κρητική παράδοση διοργάνωσε ο Αδελφοποιημένος Σύλλογος Κρητών Πιερίας "ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ" κατά το διήμερο 4 & 5 Σεπτεμβρίου 2015 στον αύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. 


Από αυτή την όμορφη γιορτή, όπου η τσικουδιά είχε την τιμητική της και έρεε άφθονη, δε θα μπορούσε να λείπει η Ενήλικη Χορευτική ομάδα του Συλλόγου μας, η οποία παρουσίασε ένα πρόγραμμα αντιπροσωπευτικό της βλάχικης καταγωγής μας και με τη δυναμική της εμφάνιση συνέβαλε στο γλέντι της βραδιάς του Σαββάτου.


Παρόντες στην εκδήλωση συνοδεύοντας τη συμμετοχή μας ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σιαμάτρας Δημήτριος, ο Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Χορευτικών Τμημάτων κ. Νταμπώσης Γιάννης, η Γεν.Γραμματέας κ. Μέγα Ελένη, η Υπεύθυνη Τύπου και Ενημέρωσης του Συλλόγου κ. Δραγασιά Μαρία, ο Υπεύθυνος Νομικών υποθέσεων κ. Τσιουπλής Θωμάς καθώς και ο χοροδιδάσκαλος κ. Φτεργιώτης Αθανάσιος ο οποίος για μία ακόμη φορά συντόνισε με επιτυχία την εμφάνιση του χορευτικού μας.


Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς το ΔΣ του Αδελφοποιημένου Συλλόγου για την τιμή της πρόσκλησής τους να είμαστε κοντά τους σε αυτό το όμορφο κρητικό γλέντι που και φέτος γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία, ευχόμαστε καλή δύναμη στο πολύπλευρο πολιτιστικό έργο που επιτελούν και υποσχόμαστε πως θα είμαστε συμπαραστάτες και αρωγοί σε κάθε τους προσπάθεια.



Εκ του ΔΣ του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Πιερίας "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ"