Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στηρίζει έμπρακτα το έργο του Κέντρου Προστασίας Ανηλίκων «Ο Φάρος του Κόσμου»

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στα όνειρα χιλιάδων νέων για σπουδές, που απέχουν από την υλοποίηση λόγω οικονομικής δυσπραγίας, το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, μέλος του
ΕκπαιδευτικούΟμίλου ΞΥΝΗ, τουομίλου που καθιέρωσε το θεσμό των υποτροφιών στη χώρα μας, συνεχίζει να προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση σε νέους υποψήφιους με όρεξη για μάθηση και θέληση για επαγγελματική επιτυχία.
Διανύοντας την έκτη δημιουργική δεκαετία στο χώρο της ελληνικής ιδιωτικής εκπαίδευσης, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, με την πεποίθηση ότι η ανθρωπιά είναι θέμα παιδείας, για ακόμα μια φορά αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξη του στους νέουςανθρώπους αυτού του τόπου, δίνοντας τους τη δυνατότητα να σπουδάσουν το επάγγελμα που ονειρεύονται.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015, στις εγκαταστάσεις του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη,δόθηκε στον Νικηφόρο Τσακίρη, από το Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων «Ο Φάρος του Κόσμου», η δυνατότητα να κάνει το πρώτο βήμα για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, δίνοντας του μια πλήρη υποτροφία σπουδών.
Το Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων «Ο Φάρος του Κόσμου», από την ίδρυση του έχει ως στόχο την περίθαλψη και την φροντίδα παιδιών, που βρίσκονται σε ανάγκη. Ιδρυτής και καθοδηγητής του κέντρου είναι ο Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Λουκατάρης.

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη Τ: 2310 552406