Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Μπήκαν στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ και τα έσπασαν όλα! ΒΙΝΤΕΟ

 - Καταδρομική επίθεση έγινε σήμερα το πρωί στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ, από ομάδα αγνώστων 

- Υποστηρίζουν ότι είναι μέλη του Ρουβίκωνα. Οι άγνωστοι εισέβαλλαν στα γραφεία και έσπασαν τα πάντα!
- Μέλη της ίδιας ομάδας είχαν εισβάλλει στην Βουλή την πρωταπριλιά
- Δείτε πως περιγράφει στο Newsit την επίθεση αυτόπτης μάρτυρας


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

Την επίθεση επιβεβαιώνει και η αστυνομία και σύμφωνα με email που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, οι άγνωστοι μπήκαν σήμερα στις 8.10 το πρωί στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ, στον 7ο όροφο στην πλατεία Κολοκοτρώνη και αφού ακινητοποίησαν τους security, έσπασαν λαπτοπ, υπολογιστές, γραφεία, τζάμια εκτυπωτές κ.α.


Το email - προκήρυξη αναφέρει:
«Σήμερα 14 Σεπτέμβρη στις 8.10 το πρωί ομάδα συντρόφων του Ρουβίκωνα εισέβαλε στον 7ο όροφο του κτηρίου που στεγάζεται το ΤΑΙΠΕΔ επί της οδού Σταδίου και Κολωκοτρώνη στην πλατεία Κολωκοτρώνη. Οι σύντροφοι ισοπέδωσαν τον όροφο. Σπάστηκαν οι υπολογιστές, τα λάπτοπ, τα γραφεία, τζάμια, εκτυπωτές, κάμερες κ.α. Επίσης καταστράφηκαν έγγραφα. Οι security που φύλασσαν την είσοδο του κτηρίου κρατήθηκαν από μια περιφρούρηση της ομάδας η οποία τους αφαίρεσε τους ασυρμάτους τους και οι σύντροφοι αποχώρησαν ανενόχλητοι. Το κτήριο του ΤΑΙΠΕΔ φυλάσσεται σε 24ωρη βάση από ΔΕΛΤΑδες και ΟΠΚΕ αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν εμπόδισε την επίθεση και την ισοπέδωση του ορόφου...»


Η ομάδα Ρουβίκωνας έγινε ευρύτερα γνωστή όταν την Πρωταπριλιά του 2015 έσπασε όλα τα μέτρα ασφαλείας και έφτασε μέχρι την είσοδο της Βουλής διαμαρτυρόμενοι για τις φυλακές Τύπου Γ. Τότε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, είχε πει «είστε αναστατωμένοι επειδή κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν;»



Μέλη της ίδιας ομάδας έφτασαν έξω από το Μαξίμου στις 23 Ιουλίου αιφνιδιάζοντας και πάλι τους αστυνομικούς και είχε πετάξει φυλλάδια ζητώντας την διαγραφη του χρέους και έξοδο της Ελλάδας από την ΕΕ. 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ 

http://www.newsit.gr/