Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Εκλογές -ερωτήματα -λογική !!! Προσέγγιση από άλλη οπτική γωνία!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ‘’ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ’’…….. ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ….

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Με αυτή την ανάρτηση θέλω περισσότερο να σας προβληματίσω και λιγότερο να σας πληροφορήσω. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο θα διαβάσετε περισσότερο προσωπικές μου απορίες και γεγονότα, παρά συνηθισμένη καθημερινού τύπου βαρετή και συστημική ενημέρωση. Σε αντίθεση με αρκετούς πολιτικούς, Ευρωπαίους και Έλληνες, εγώ πιστεύω πως δεν είμαστε ούτε διεφθαρμένοι, ούτε φοροφυγάδες, ούτε τεμπέληδες, μα πολύ περισσότερο δεν είμαστε ΗΛΙΘΙΟΙ.


ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ

Και ξαφνικά εκλογές…..η μήπως όχι; Μήπως να το σκεφτούμε λίγο πιο καχύποπτα το εγχείρημα αυτό ; Λέτε να τρελάθηκε το σύστημα και να θέλει εκλογές από τον ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ εξοργισμένο και προδομένο Ελληνικό λαό ; Σε τι θα το ωφελούσε κάτι τέτοιο ; Είναι σαν να βιάζεις ένα ζώο και μετά να του δίνεις το δικαίωμα να σε εξαφανίσει η να σε επιλέξει.

Πιστεύει κανείς στα αλήθεια ότι ο Τσίπρας πάει την χώρα σε εκλογές λόγω του ότι αποδυναμώθηκε το κόμμα του; Εδώ ακόμα υπάρχει στη βουλή το εξαφανισμένο ΠΑΣΟΚ και η κατακρεουργημένη ΝΔ……που από το 2009 μας έχουν ρημάξει στα μνημόνια και ακόμα πολιτικά επιβιώνουν…………γιατί να ενοχληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ που είχε κάποιες διαρροές ;

Είδε κανένας μας να επηρεάζεται η ψήφιση των μέτρων στην βουλή από αυτή την αποδυνάμωση ; Ψηφίσαν ότι ακριβώς θέλανε και μάλιστα με συντριπτική πλειοψηφία. Λέτε να ενοχλήθηκε ο Πρωθυπουργός που βοηθήθηκε σε ψήφους από Ποτάμια, Πασόκ, ΝΔ και ΑΝΕΛ ; Πέρασε αυτά που ήθελε να περάσει ; Πήρε η δεν πήρε 251 και 229 βουλευτικούς ψήφους για προαπαιτούμενα και 3ο μνημόνιο ; Αυτά τα νούμερα δείχνουν αποδυνάμωση η συσπείρωση του μνημονιακού τόξου ; Η μήπως η βουλή των τελευταίων ετών ψηφίζει κοινωνικά προγράμματα και έχει ανάγκη από την δεδηλωμένη και δεν το ξέρουμε ; Η μόνη δεδηλωμένη που χρειάζεται η κυβέρνηση είναι για την ψήφιση των επιμέρους μέτρων των μνημονίων και αυτή την έχει και με το παραπάνω χάριν στα μνημονιακά κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ και ΑΝΕΛ. Άρα γιατί θέλει εκλογές ο κ. Τσίπρας ;

Ακόμα και αν κάνει εκλογές υπάρχει περίπτωση να εκλέξει αυτοδύναμα πάνω από 229 ή πάνω από 251 βουλευτές ; Ούτε σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας θα έστεκε αυτό ως σενάριο. Επομένως τι συμβαίνει ; Να το πάρουμε από την αρχή να γίνουμε πιο κατανοητοί ; Ας το κάνουμε.

Έχουμε έναν Πρωθυπουργό που διέδιδε επί χρόνια ως κόμμα πριν ακόμα εκλεγεί, ότι θα καταργήσει το μνημόνιο με ένα άρθρο και ένα νόμο και με το που σχημάτισε κυβέρνηση με ένα νόμο και ένα άρθρο ψήφισε το νέο μνημόνιο.

Έναν Πρωθυπουργό που θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ (που ο ίδιος δεν πληρώνει) και αντί για αυτό σχεδόν τον ‘’εγκατέστησε’’ ως μόνιμο μέτρο.

Έναν Πρωθυπουργό που θα έδινε ρεύμα σε 10.000 νοικοκυριά και δεν έδωσε ούτε σε 100.

Έναν Πρωθυπουργό που έλεγε ότι θα διαγράψει μονομερώς το χρέος και αντί αυτού ενίσχυσε το χρέος με την απραξία του.

Έναν Πρωθυπουργό που θα έφερνε επενδυτές και θα έβρισκε χρήματα από τους έχοντες αλλά αντί αυτού έκλεισε τις τράπεζες και έφερε capital controls.

Έναν Πρωθυπουργό που πήρε ως αποτέλεσμα δημοψηφίσματος ένα ηχηρό ΟΧΙ και το μετέτρεψε σε ηχηρότατο ΝΑΙ.

Έναν Πρωθυπουργό που πλασαριζόταν ως συμπονετικός και δίκαιος προς το λαό προκειμένου να αυξήσει την δημοτικότητα του και αφού τον αποκοίμησε και εξαπάτησε, του εξαργύρωσε την εμπιστοσύνη που εισέπραξε με ένα τρίτο μνημόνιο άκρως εθνοκτονικό και αντιδημοκρατικό.

Έναν Πρωθυπουργό που για να περάσει το μνημόνιο και τα προαπαιτούμενα αυτού, συνέπραξε με εκείνους που τόσα χρόνια κατηγορούσε.

Έναν Πρωθυπουργό που θα ‘’εκβίαζε’’ Μέρκελ και Σόιμπλε με επιχειρήματα κοινωνικής δικαιοσύνης , αλλά τελικά επέστρεψε πίσω εκβιαζόμενος.

Έναν Πρωθυπουργό που δεν έχει πει λέξη για το προσωρινό πόρισμα της επιτροπής της αλήθειας για το χρέος.

Έναν Πρωθυπουργό που θα έθετε ζήτημα διεκδίκησης πολεμικών αποζημιώσεων και κατοχικών δανείων αλλά τελικά και αυτό το ξέχασε.

Έναν Πρωθυπουργό που θα ενίσχυε τον αγρότη, τον συνταξιούχο, τον μισθωτό και τον μικρομεσαίο επιχειρηματία, αλλά αντί για αυτό ετοιμάζει περικοπές και λουκέτα.

Έναν Πρωθυπουργό που θα ενίσχυε την υγεία και την παιδεία αλλά αντί για αυτό σκοπεύει να τις ιδιωτικοποιήσει ώστε να χρειάζεται να βάλει βαθειά το χέρι στη τσέπη ο Έλληνας για να σπουδάσει και να φροντίσει την υγεία του.

Έναν Πρωθυπουργό που θα έβαζε τους καναλάρχες να πληρώσουν τα χρέη τους και να νομιμοποιήσουν τις άδειες τους, αλλά (πέρα από »τολμηρά» λόγια), ούτε που τους άγγιξε.

Έναν Πρωθυπουργό που βάπτισε τους λαθρομετανάστες ως πρόσφυγες ανοίγοντας τα Ελληνικά σύνορα για οποιονδήποτε επιθυμεί να εισέλθει στην πατρίδα μας. Δεν είδαμε σε άλλη χώρα να γίνεται αυτό. ΜΟΝΟ στην Ελλάδα.

Έναν Πρωθυπουργό που αρνήθηκε να δώσει θρησκευτικό όρκο πριν αναλάβει τα καθήκοντά του, όμως δέχτηκε να προχωρήσει στην δημιουργία τζαμιών.

Έναν Πρωθυπουργό που θα προστάτευε την πρώτη κατοικία αλλά αντί για αυτό ετοιμάζει κατασχέσεις.

Έναν Πρωθυπουργό που ψηφίστηκε από τον Ελληνικό λαό για να καταργήσει το μνημόνιο και αντί αυτού στο τέλος της διαπραγμάτευσης μας ανακοίνωσε πως πρέπει να ξανακερδίσουμε την χαμένη Εθνική μας κυριαρχία……και πολλά άλλα που μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά ΕΔΩ.

Αυτός λοιπόν ο Πρωθυπουργός που έκανε τα αντίθετα από αυτά που είπε, απολαμβάνει την εμπιστοσύνη 229 βουλευτών και άνω. Ο ρόλος του είναι να περνάει μέτρα και σε αυτό δεν βρίσκει καμία ισχυρή αντίσταση, αντιθέτως έχει ευρεία πλειοψηφία σε ότι θέλει να περάσει. Έχει καμία σημασία αν οι βουλευτές αυτοί εκτός από κόκκινοι, είναι και μπλε και πράσινοι ;; Λέτε να τον νοιάζει και πολύ, ποιο χρώμα αποδέχεται τα μέτρα που θέλει να περάσει;; Η μήπως ο στημένος θίασος των διαφωνιών μεταξύ των κομμάτων έχει καμία σημασία. Αφού στο τέλος ‘’Ναι σε όλα’’ θα πούνε οι ‘’μαλωμένοι’’….τι αλλάζει στο αποτέλεσμα ; Απολύτως τίποτα. Διότι είτε αψιμαχούν είτε όχι, τα μέτρα τα περνάνε και τον Έλληνα αυτό τον ενδιαφέρει και όχι οι εσωκομματικές και εξωκομματικές διαφορές. Γιατί άλλο είναι να »μαλώνεις» για να φέρεις αποτέλεσμα και άλλο για να φέρεις ανθρωπιστική κρίση.

Ας έρθουμε τώρα στο ζητούμενο. Μια κυβέρνηση με την στήριξη του ίδιου του κόμματος του, έστω και μειωμένη λόγω διαρροών, η οποία όμως έχει και την στήριξη ακόμα τεσσάρων κομμάτων, γιατί να θέλει εκλογές ; Και μάλιστα από έναν Ελληνικό λαό που πλέον έχει τιμωρητικές διαθέσεις και δεν υπάρχουν ούτε αγανακτισμένοι, ούτε αφελείς. Διότι τώρα υπάρχουν θύματα και εξαπατημένοι. Προδομένοι και θυμωμένοι. Πληγωμένοι και αποφασισμένοι.Τώρα όλα είναι αλλιώς. Τρίτωσε το κακό και ο Έλληνας δεν συγχωρεί, ούτε ξεχνάει. Θυμίζω, ΓΑΠ = μνημόνιο 1, Σαμαράς = μνημόνιο 2 και Τσίπρας = μνημόνιο 3.

Λέτε το σύστημα να μην γνωρίζει την ψυχολογία του Έλληνα ψηφοφόρου ; Λέτε να μην ξέρουν τι κάνανε ή να μην ξέρουνε πως οι δικαιολογίες και τα ψέματα τέλειωσαν ; Φυσικά και το ξέρουν. Πάρα ταύτα μας πάνε σε εκλογές. Γιατί ; Ας αναρωτηθούμε όλοι μαζί…γιατί ;

Σας φαίνεται φυσιολογικό ; Πέσανε οι μάσκες ή δεν πέσανε ; Έμαθε όλη η Ελλάδα ότι πλέον έχουμε πέντε φανατικά μνημονιακά κόμματα ή δεν το έμαθε ;; ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ και ΠΟΤΑΜΙ στηρίξανε τα μνημόνια ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;; Και όμως το σύστημα ξεκίνησε τις διαδικασίες για την διεξαγωγή κοινοβουλευτικών εκλογών. Οι πιθανότητες εναντίον τους….τα γεγονότα φρέσκα…….η λαική απογοήτευση νωπή……η λαική οργή έκδηλη…….εκείνοι όμως κόντρα σε κάθε προγνωστικό μας πάνε για εκλογές. Και ξαναρωτάω…..ΓΙΑΤΙ ; Ποιό είναι το κρυφό τους χαρτί αυτή τη φορά ; Ο ΓΑΠ μας εξαπάτησε με την περίφημη ατάκα ‘’Λεφτά υπάρχουν’’…..και ενδώσαμε(Μνημόνιο 1)………. Ο Σαμαράς μας εξαπάτησε λέγοντας ότι θα σκίσει τα μνημόνια και θα βγάλει τις κουκούλες….και πάλι ενδώσαμε…(Μνημόνιο 2)……Και τέλος ο Τσίπρας μας είπε ότι θα καταργήσει τα μνημόνια και θα φέρει κοινωνική δικαιοσύνη………και πάλι ενδώσαμε….(Μνημόνιο 3).

Άρα ποιον θα βάλουνε μπροστά ως ‘’σωτήρα ‘’ αυτή τη φορά, αφού κάψανε τα βασικά τους χαρτιά και με ποιο τρόπο ; Με τον Λεβέντη ; Με τον Αλαβάνο και τον Λαφαζάνη ή με την Κωνσταντοπούλου ; Με την επιστροφή του ΓΑΠ στο ΠΑΣΟΚ ή με την περιβόητη Αριστερή πλατφόρμα (Αλαβάνου, Λαφαζάνη κλπ) που ακόμα δεν ξέρουμε από ποιους ακριβώς θα στελεχώνεται ; Πρόχειρες και επιπόλαιες κινήσεις φαντάζουν αυτές, που δεν έχουν να παρατάξουν τίποτα απέναντι στον Ελληνικό λαό, ο οποίος αυτή τη φορά δεν έχει σκοπό να ‘’ξαναδοκιμάσει’’ την ίδια συνταγή…..αλλά ούτε και να συγχωρέσει.

Ο πολιτικός χρόνος είναι ελάχιστος. Οι μαριονέτες που μας παρουσιάζουν γνωστές και οι περισσότερες δοκιμασμένες. Η Χρυσή Αυγή ‘’καραδοκεί ‘’και όχι αδίκως αφού μέχρι στιγμής ο καθένας μπορεί να την κατηγορήσει για το ‘’οτιδήποτε’’ εκτός από ένα πράγμα. Την πολιτική της αστάθεια. Δεν συνεργάστηκε με μνημονιακούς και δεν άλλαξε στο ελάχιστο τις πολιτικές της θέσεις πάνω στα οικονομικά και εθνικά θέματα. Όσο και αν την αντιπαθούνε κάποιοι, αυτή τη στιγμή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη στην Ελλάδα, από τα ευρέως γνωστά κόμματα, που δεν έχει δοκιμαστεί. Θα μου πείτε πως το ίδιο ισχύει για το ΚΚΕ. Συμφωνώ. Υπάρχει όμως μια μεγάλη διαφορά. Το ΚΚΕ δια στόματος της πρώην Αρχηγού του (Κα Παπαρήγα) είχε ανακοινώσει πριν μερικά χρόνια πως δεν ενδιαφέρεται να κυβερνήσει την χώρα, ενώ η Χ.Α δεν έκανε ποτέ τέτοια δήλωση. Η ΧΑ θέλει να κυβερνήσει, όμως κάτι τέτοιο είναι αδύνατον, καθότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να αποκτήσει αυτοδυναμία, όπως δύσκολο είναι να βρεθεί κάποιο κόμμα να συνεργαστεί μαζί της. Ίσως πολλοί από εσάς να θυμώνετε και μόνο που αναφέρω αυτό το κόμμα, όμως εδώ ας θυμηθούμε ποιοι είναι αυτοί που πρόδωσαν τη χώρα και αυτοί και δεν ανήκουν στην Χ.Α. Κάποιοι άλλοι θα πείτε ότι είναι ναζιστές και δεν θα διαφωνήσω αλλά ούτε και θα συμφωνήσω…….Γιατί ; Γιατί είδαμε και τους δημοκράτες πόσο ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ είναι… Δεν αρκεί να δηλώνεις δημοκράτης. Πρέπει και να είσαι. Και για να είσαι χρειάζονται πράξεις. Αν τα χαράτσια, το ΕΝΦΙΑ, τα λουκέτα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι κατασχέσεις και γενικώς τα δυσβάσταχτα φορολογικά μέτρα είναι δημοκρατικά, τότε τι τους θέλουμε τους ναζιστές ;

Ας επανέρθουμε όμως στο κυρίως ζήτημα. Η κυβέρνηση αν και μνημονιακά είναι πανίσχυρη (λόγω ΠΑΣΟΚ, ΝΣ, ΑΝΕΛ και ΠΟΤΑΜΙ) μας πηγαίνει στις κάλπες. Κρυφές και φανερές δημοσκοπήσεις δίνουν από 25% σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Θέτουν τα ίδια κόμματα και πάλι ως πρωταγωνιστές. Ούτε λίγο ούτε πολύ μας λένε πως ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μαζί αθροιστικά, αγγίζουν το 50% της πρόθεσης ψήφου. Δηλαδή Μας λένε πως ένας στους δύο Έλληνες, θα ψηφίσει ή το »μνημόνιο 2» ή το »μνημόνιο 3». Κοινώς μας λένε ή μαζόχες ή ηλίθιους. Και περιμένουν εμείς να πιστέψουμε κάτι τέτοιο. Σου λένε »Συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει». Ίδια συνταγή λοιπόν. Τι και αν ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε νέο μνημόνιο, τι και αν η ΝΔ έφερε το προηγούμενο. Δεν τους εμποδίζει αυτό να μας πούνε για μία ακόμα φορά ψέμματα. Και φυσικά μη περιμένει ποτέ κανείς να θεσπιστεί κάποιος κρατικός εποπτικός μηχανισμός, που θα ελέγχει τον τρόπο και την διαδικασία με τον οποίο προκύπτουν αυτά τα »καταπληκτικά νούμερα». Τέτοιους μηχανισμούς δημιουργούν μόνο για να ελέγξουν τα ατομικά δικαιώματα του Έλληνα πολίτη.

Ας δούμε όμως μερικά πράγματα που το σύστημα τα περνάει (εσκεμμένα) πάντα στο ντούκου. Στις τελευταίες εκλογές από τους 9.911.495 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους, ψήφισαν οι 6.330.786, ενώ 3.580.709 ψηφοφόροι δεν πήγαν να ψηφίσουν καθόλου. Ναι σωστά διαβάσατε. Περισσότερο από το 1/3 του εκλογικού σώματος απείχε από την ψηφοφορία. Για να καταλάβει κάποιος τη κρισιμότητα του θέματος, αρκεί να σκεφτεί πως ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ μαζί που σχημάτισαν κυβέρνηση (και μας έφεραν το μνημόνιο Νο 3) συγκέντρωσαν (και οι δύο) 2.539.661 ψήφους, περίπου ένα εκατομμύριο λιγότερους από τους ψήφους της αποχής! Με λίγα λόγια αρκούσαν μόνο οι ‘’απόντες’’ για να ψηφίσουν και να δώσουν αυτοδυναμία σε ένα κόμμα! ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ, όχι μόνο πρώτο κόμμα. Θα αναρωτιέται κανείς, γιατί τόση αδιαφορία από έναν βασανισμένο και προδομένο λαό ; Αν έχουμε ένα και μόνο δικαίωμα να πάρουμε τη κατάσταση στα χέρια μας, αυτό είναι κάθε τέσσερα χρόνια και το θυσιάζουμε είτε πηγαίνοντας για καφέ, είτε αρνούμενοι να συμμετάσχουμε στη πολιτική σκηνή της χώρας, δηλώνοντας αηδία και αποστροφή. Και ρωτάω, αξίζει ;;

Αξίζει είτε με την λανθασμένη ψήφο μας, είτε με την αποχή μας, να αφήνουμε ανθελληνικά κόμματα να ρυθμίζουν τις ζωές μας για τις επόμενες σαράντα γενεές, ίσως και για πάντα ;;;

Και απευθύνομαι κυρίως στην νεολαία. Όσο και αν ‘’μισείτε’’ τους πολιτικούς θα πρέπει να καταλάβετε πως δεν τους αποδυναμώνετε με την αποχή σας, αλλά ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ τους δυναμώνετε. Είναι τυχαίο που τα κανάλια σε κάθε προεκλογική περίοδο μας δείχνουν ρεπορτάζ με νέους, να λένε ότι θα πάνε για μπάνιο και για καφέ την ημέρα των εκλογών ;; Λέτε να το κάνουν τυχαία αυτό ;; ΟΧΙ δεν το κάνουν τυχαία, να είστε σίγουροι. Το κάνουν για να σας χειραγωγήσουν μαζικά και να πιστέψετε πως η τάση και η μόδα την ημέρα των εκλογών δεν είναι η ψηφοφορία αλλά ο καφές και τα μπάνια! Γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς ως άνθρωποι έχουμε την ανάγκη ταύτισης και κοινωνικοποίησης με τους άλλους ανθρώπους. Αυτή την φυσιολογική ανάγκη μας, το σύστημα την εκμεταλλεύεται και την χρησιμοποιεί εναντίον μας. Έτσι αφού δεν μπορεί να σε πείσει να ψηφίσεις αυτό που θέλει (μέσα από τα στημένα γκάλοπ), σε πείθει να μη ψηφίσεις τίποτα και να κάτσεις σπίτι σου ή να πας για καφέ και μπάνιο.

Αρκεί όμως για το σύστημα αυτό το χαρτί αυτή τη φορά ; Ακόμα και το 1/3 να μην κατέβει να ψηφίσει, υπάρχουν τα 2/3 που κατά 80% είναι θυμωμένοι και ζητάνε εδώ και τώρα δικαιοσύνη. Λέτε να μην το έχουν υπόψη τους αυτό ; Φυσικά και το έχουν. Και εδώ θα έρθω να θίξω ένα σχετικότατο θέμα ως προς αυτό. Πόσοι αλλοδαποί από αυτούς που έχει ‘’ελληνικοποιήσει’’ το σύστημα έχει δικαίωμα ψήφου ; Δεν αναφέρομαι στους εκατοντάδες χιλιάδες που εισέρχονται τους τελευταίους μήνες γιατί αυτούς δεν προλαβαίνουν να τους »βαπτίσουν» Έλληνες μέχρι τις εκλογές. Αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν εισέλθει στην χώρα μας τα τελευταία δέκα χρόνια. Πόσοι είναι και πόσοι από αυτούς ψηφίζουν ; Διότι αγαπητοί μου φίλοι αν αυτοί είναι 1.000.000 με 2.000.000 (και μη σας φαίνεται μεγάλο το νούμερο γιατί δεν είναι, αναλογικά με το πόσοι έχουν μπει στη χώρα μας) τότε αρκεί το σύστημα να τους οργανώσει και να τους ενεργοποιήσει, ειδικά σε αυτές τις εκλογές που τους έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Αυτό είναι ένα σοβαρό χαρτί που μέχρι σήμερα δεν είχε χρειαστεί να παίξουν, γιατί πολύ απλά ο Τσίπρας ‘’πουλούσε’’ και δεν χρειάστηκε να επιστρατεύσουν χωρίς λόγο ένα ακόμα όπλο τους. Αυτή τη φορά όμως αν τελικά γίνουν οι εκλογές, το χαρτί αυτό θα πρέπει να το παίξουν και μάλιστα καλά. Αρκεί να κατευθύνουν 1.500.000 περίπου, αλλοδαπούς ψηφοφόρους με Ελληνική ιθαγένεια εκεί που θέλουν, ώστε να εκλέξουν για πρώτο κόμμα, το κόμμα που θέλουν. Το ποσοστό αυτό δεν είναι διόλου ακαταφρόνητο. Μιλάμε για ένα 20 με 25% του εκλογικού σώματος (με το σκεπτικό της ενδεχόμενης αποχής του 1/3 των ψηφοφόρων).

Να λοιπόν ένας σοβαρός λόγος που το σύστημα δεν φοβάται τις εκλογές. Αρκεί όμως ; Είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν έχοντας μόνο ένα καλό όπλο στα χέρια τους ; Φυσικά και όχι. Το σύστημα δεν παίρνει ρίσκα. Πρώτα σχεδιάζει, μετά οργανώνει και στο τέλος εκτελεί. Και δεν εκτελεί τίποτα που εμπεριέχει ρίσκο χωρίς να μην έχει εναλλακτικό σχέδιο. Και όχι μόνο ένα. Αλλά και δύο και τρία αν χρειαστεί θα χρησιμοποιήσει προκειμένου να πετύχει το σκοπό του. Τι άλλο λοιπόν μας κρύβουν ; Μήπως η Αριστερή πλατφόρμα δεν είναι και τόσο αντιμνημονιακή όσο μας την παρουσιάζουν ; Αν ήταν γιατί τα κανάλια της διαπλοκής την προβάλλουν συνέχεια; Γιατί στα ραδιόφωνα την ακούμε συνέχεια ; Γιατί τόση προβολή σε ένα αντιμνημονιακό κόμμα και μάλιστα από μνημονιακά κανάλια ; Μήπως τελικά η Αριστερή πλατφόρμα είναι ένα κόμμα Δούρειος Ίππος στα χέρια του συστήματος όπως ήταν η ΔΗΜΑΡ, το ΛΑΟΣ, η ΕΛΙΑ (που δεν τους βγήκε) και όπως είναι το Ποτάμι και ίσως αργότερα η Ένωση Κεντρώων του Λεβέντη αλλά και άλλα κόμματα που δεν τα ξέρουμε ακόμα ; Το σύστημα απέδειξε πως είναι τόσο δυνατό που αν το θελήσει, μπορεί από το να στερήσει το λόγο σε ένα κόμμα ως και να υπονομεύσει την ελευθερία των μελών που το απαρτίζουν. Γιατί λοιπόν την Αριστερή πλατφόρμα την σέβεται τόσο το σύστημα σαν φωνή και σαν κόμμα όταν κάποια άλλα ούτε το όνομα τους δεν αναφέρει ; Το ΕΠΑΜ του Καζάκη δηλαδή γιατί δεν το προβάλλουν και προβάλλουν την ένωση κεντρώων του Λεβέντη ; Είναι όλα μπροστά στα μάτια μας, αρκεί να τα δούμε. Περάσανε ανεπιστρεπτί οι αθώες εποχές (αν υπήρξαν ποτέ). Τώρα πρέπει να είμαστε συνεχώς υποψιασμένοι και καχύποπτοι αλλά και λογικοί. 


Δεν είναι δύσκολο για ένα εκπαιδευμένο αυτί και μάτι να αποκωδικοποιήσει τις προθέσεις του συστήματος, φτάνει να το θέλει και να ασχοληθεί. Είναι απλό. Ότι μας διαφημίζουν ως καλό, είναι κακό. Και το αντίστροφο. Ότι μας παρουσιάζουν ως κακό είναι καλό. Οι εξαιρέσεις είναι λίγες και αυτές για να θολώσουν τα νερά και για να έχουν εναλλακτικό άλλοθι ότι δήθεν ενημερώνουν αντικειμενικά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως αν αρχίσουν να μας λένε πχ ότι ο Τσοχατζόπουλος είναι κακός, άρα τον μεταφράζουμε ως καλό. Πολλές φορές το σύστημα ονομάζει και τον κακό ως κακό αλλά αυτό γίνεται μόνο όταν το συμφέρον του είναι τέτοιο που πρέπει να πει την αλήθεια, όχι για να ενημερώσει, αλλά γιατί έτσι το βολεύει. Όπως αν το εξυπηρετήσει να χαρακτηρίσει τον πραγματικά καλό ως καλό, θα το κάνει ,αν αυτό βολεύει την τότε συγκεκριμένη κατάσταση. Με λίγα λόγια δεν έχει κανένα πρόβλημα το σύστημα μέσα από φυλλάδες και κανάλια να χαρακτηρίσει τον οποιοδήποτε όπως εκείνο θέλει ανάλογα με τα τρέχοντα συμφέροντα του. Και δεν έχει καμία σημασία αν αυτός ο κάποιος είναι ακόμα και ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Θυμίζω πόσες φορές έχει εκτεθεί η προσωπική ζωή Γάλλων προέδρων (Σαρκοζί, Ολάντ) όπως και του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού (Σίλβιο Μπερλουσκόνι). Λέτε οι υπόλοιποι να είναι αγγελούδια και δεν τους εκθέτουν ; Για να μη κουράσω πολύ με το συγκεκριμένο θέμα, θα πω μόνο πως ο τρόπος είναι απλός και απλούστατος. Όσοι κυβερνάνε σήμερα τις χώρες τους , στην πλειοψηφία τους είναι του συστήματος. Για την ακρίβεια οι ίδιοι που τους βάζουν στις υψηλότατες καρέκλες είναι και οι ίδιοι που τους καθαιρούν αν χρειαστεί. Δεν έχουν παρά να τους ‘’φυτέψουν’’ από κοντά μερικούς πράκτορες ώστε να παρακολουθούν και να καταγράφουν όλες τις κινήσεις τους. Έτσι λοιπόν, όσο είναι υπάκουοι και εκτελούν κατά γράμμα τις εντολές δεν τους πειράζει κανένας. Όταν όμως αποφασίσουν να παρεκκλίνουν των εντολών του συστήματος τότε μέσα σε λίγες ώρες χωρίς καμία προειδοποίηση γίνονται ‘’θέαμα’’ στα κανάλια και πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες και τα ‘’κοσμοπολίτικα’’ περιοδικά. 

Με αυτό τον τρόπο πέφτει κατακόρυφα η δημοτικότητά τους, εξαγριώνεται ο κόσμος μαζί τους και αναγκάζονται να συμμορφωθούν στο τέλος με τις ΄΄εντολές ’’ του συστήματος. Θυμίζω την περίπτωση Στρος Καν, ο οποίος και μόνο που τόλμησε να αποκαλύψει πως είχε »υπόγειες» επαφές με τον ΓΑΠ στη πλάτη του Ελληνικού λαού και παράλληλα του είπε να ξανασκεφτεί το θέμα αιτήματος οικονομικής υποστήριξης από το ΔΝΤ (καθόσον η οικονομία της χώρας ακόμα άντεχε και είχε εναλλακτικές λύσεις) το σύστημα τον διέσυρε επί βδομάδες στα κανάλια και τα δικαστήρια, ώσπου τον εξαφάνισε τελείως από το προσκήνιο και στην θέση του τοποθέτησε την Λαγκάρντ με συνοπτικές διαδικασίες.

Βλέπουμε λοιπόν πως το σύστημα είναι πανίσχυρο και αδίστακτο. Φυσικά δεν μιλάω για το πολιτικό μόνο, ούτε καν για το Ελληνικό αλλά για το παγκόσμιο σύστημα. Άλλωστε αυτό δεν ελέγχει όλα τα υπόλοιπα κράτη ; Θέλετε να το ονομάσετε σιωνιστικό ; Θέλετε να το πείτε λευκό αδερφάτο ; Μαύρο αδερφάτο; Τεκτονικό; Ιμπεριαλιστικό ; Μπιντελμπεργκικό ; Πεφωτιστικό ; Δεν έχει καμία σημασία πως θα το βαπτίσουμε όσο αυτό επιτυγχάνει αν όχι όλους, τους περισσότερους στόχους του και θύματα είναι πάντα οι λαοί. Αυτό λοιπόν το σύστημα έδωσε εντολή να πάμε για εκλογές. Λέτε να το αποφάσισε εν βρασμώ ; Η μήπως πιστεύει κανείς πως δεν έχει προνοήσει – μελετήσει – οργανώσει – σχεδιάσει – προβλέψει την κάθε λεπτομέρεια κάνοντας ψυχρούς υπολογισμούς χιλιοστό χιλιοστό ; Αναρωτηθείτε λίγο πόσα κόμματα ξεφύτρωσαν από το πουθενά τα τελευταία πέντε μνημονιακά χρόνια. Κόμματα όχι τυχαία αν προσέξει κανείς πως κάθε ένα από αυτά είχε τουλάχιστον ένα πρόσωπο – κλειδί που συμπρωταγωνιστούσε σε όλες τις κρίσιμες πολιτικές αποφάσεις. 

Κόμματα τα οποία ιδρύθηκαν με άγνωστα κονδύλια, από άγνωστους χρηματοδότες και που τα κανάλια αμέσως αγκαλιάσανε. Κόμματα τα οποία αν ήθελε το σύστημα ούτε έξω από την πόρτα του Αρείου Πάγου θα περνούσαν για να προχωρήσουν στην ίδρυση τους. Κόμματα τα οποία αν ήθελε το ίδιο πάντα σύστημα τα εξαφάνιζε μέσα σε χρόνο ρεκόρ και τα οδηγούσε στην αφάνεια και την ανυπαρξία. Όμως δεν το έκανε. Αντιθέτως τους έδωσε βήμα, τους έδωσε τηλεοπτικό χρόνο, ραδιοφωνικό χρόνο και κάθε υποστήριξη για να γίνουν γνωστά και να παρουσιάσουν τις πολιτικές τους θέσεις στον Ελληνικό λαό. Για ποιο λόγο λοιπόν οι ισχυροί καναλάρχες να προωθήσουν και να διαφημίσουν άγνωστα κόμματα που υποτίθεται πως ούτε καν οι ίδιοι γνώριζαν και που θα »κλέβανε» ψήφους από τα δύο (πρωην) μεγάλα κόμματα (ΝΔ- ΠΑΣΟΚ) που στηρίζουν τα κανάλια τους ; Απλή λογική χρειάζεται και όχι πολύπλοκους συνειρμούς. Γιατί πολύ απλά αυτές τις εντολές πήρανε από το σύστημα. Διότι η μεγάλη αλήθεια είναι πως το σύστημα υποστηρίζει τα κανάλια, τον τύπο, το ραδιόφωνο και όχι μόνο. Μια ακόμα μεγαλύτερη αλήθεια είναι ότι το σύστημα όχι απλά στηρίζει τα μέσα αυτά αλλά και τα κατέχει. Είναι ο απόλυτος ιδιοκτήτης τους!

Γιατί νομίζετε πως εδώ και τόσες δεκαετίες η χώρα μας όχι μόνο δεν μπορεί να ορθοποδήσει αλλά βουλιάζει όλο και περισσότερο στα χρέη και την παρακμή; Διότι το σύστημα έτσι αποφάσισε. Την οριστική διάλυση και τον πλήρη αφανισμό της Ελλάδας. Δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις για να το καταλάβει αυτό κάποιος, διότι το ζει επί καθημερινής βάσης.

Και όμως το σύστημα θέλει εκλογές. Και τις θέλει και γρήγορα. Παλιά και νέα κόμματα βγαίνουν στα κανάλια και τα ραδιόφωνα μέσω των αντιπροσώπων τους και υπόσχονται για μια ακόμα φορά πράγματα τα οποία δεν πρόκειται να κάνουν. Το ξέρουν και το ξέρουμε. Μας λένε ψέματα. Οι υπογραφές της σκλαβιάς και της υποταγής έχουν ήδη πέσει. Το μελάνι δεν έχει προλάβει να στεγνώσει. Η Ευρώπη είναι σύσσωμη εναντίον μας και ζητάει γη και ύδωρ. Δεν την νοιάζει ποιος θα κυβερνήσει την νέα της αποικία αρκεί να είναι υπάκουος και να πληρώνει….να πληρώνει…….να πληρώνει…..αδιάκοπα και με συνέπεια.. Δεν έχει σημασία αν χρειαστεί να ματώσει ο Ελληνικός λαός. Ας θυσιαστεί. Γιατί να τους νοιάζει ; Εμείς εκλέγουμε καγκελάριο ή οι Γερμανοί ; Το αίμα μας πλουσιότερους θα τους κάνει, γιατί να μας αντιμετωπίσουν ανθρωπιστικά ; Όταν οι ίδιοι οι πολιτικοί μας δεν το κάνουν, πως περιμένουμε να το πράξουν οι ξένοι δυνάστες ; Δυστυχώς λείπει το πολιτικό θάρρος της υπεράσπισης των εθνικών συμφερόντων σε αντίθεση με το πολιτικό θράσος του ψέματος και της εξαπάτησης. Γιατί να μας πούνε αλήθεια ; Είδατε κανέναν πολιτικό να τιμωρείται για εξαπάτηση εκλογέα ; Είδατε κανένα πολιτικό να επιθυμεί την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης Υπουργών ; Βουλευτική ασυλία έχουν. Ατιμωρησία έχουν. Υποστήριξη από το σύστημα έχουν. Γιατί να μας πούνε την αλήθεια ; Άλλωστε, υπήρχε ποτέ περίπτωση να γίνει ο ΓΑΠ Πρωθυπουργός αν μας έλεγε ότι θα μας βάλει στα μνημόνια λόγω (δήθεν) οικονομικής κατάρρευσης ; Θα έβγαινε Πρωθυπουργός ο Σαμαράς αν μας έλεγε ότι αντιπαθεί το μνημόνιο του ΓΑΠ γιατί θέλει το δικό του μνημόνιο ; Θα έβλεπε ποτέ ο Τσίπρας πρωθυπουργικό έδρανο αν μας έλεγε ότι θέλει να μας αποτελειώσει με ένα τρίτο μνημόνιο ; ΟΧΙ φυσικά. Το ψέμα πείθει και όχι η αλήθεια. Η αλήθεια είναι βαριά και ασήκωτη για πολιτικούς τέτοιου αναστήματος. Είναι ανύπαρκτη στο λεξικό τους και αφορά την μέγιστη ανθρώπινη αδυναμία. Και οι πολιτικοί δεν πρέπει να είναι αδύναμοι. Πρέπει να είναι δυνατοί για να μπορούν να συνεχίσουν να λένε ψέματα. Ευτυχώς αυτό δεν ισχύει για όλους αλλά για τους περισσότερους. 

Υπάρχουν και πολιτικοί που λένε την αλήθεια. Αυτοί οι πολιτικοί όμως θα πρέπει να πληρώσουν το τίμημα του συστήματος. Και όλοι ξέρουμε ότι το σύστημα δεν αστειεύεται αν θιχτούν τα συμφέροντα του. Γιατί απεχθάνεται την αλήθεια. Και όποιος την λέει πρέπει να τιμωρείται παραδειγματικά. Όποιος είναι υπάκουος επιβραβεύεται με χρήματα και καρέκλες. Όποιος όμως είναι ‘’ζωηρός’’ τον τρώει το μαύρο σκοτάδι. Εξαφανίζεται από προσώπου γης. Δεν τον ξαναβλέπουμε. Και αν τον ξαναδούμε σημαίνει ότι συμμορφώθηκε και είναι απαραίτητος να παίξει έναν ακόμα ρόλο. Τρανό παράδειγμα ο Καραμανλής ο νεώτερος. Δεν τον συγχωρέσανε ούτε για την δύναμη που έδωσε στην εκκλησία μας (θυμηθείτε τις σχέσεις του με τον δολοφονηθένταΑρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο) και κυρίως τον μίσησαν όταν υπέγραψε την συμφωνία με τον Πούτιν για τους αγωγούς αερίων (Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη). Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κάηκε η μισή Ελλάδα και ο Καραμανλής πήγε άρων άρων σε εκλογές, ενώ παραιτήθηκε μετά τα εκλογικά αποτελέσματα. Έκτοτε τον ξαναείδατε ; ΟΧΙ. Τον είδατε μόνο όταν το σύστημα του επέτρεψε να εμφανιστεί. Μια τέτοια επανεμφάνιση ήταν και αυτή τις παραμονές του δημοψηφίσματος όπου το σύστημα τον ‘’διέταξε’’ να βγει δημοσίως και να δηλώσει οπαδός του ΝΑΙ. Είναι το ίδιο σύστημα που τον έλεγε επικίνδυνο, τεμπέλη και καλοφαγά, την εποχή που ήθελε να τον ρίξει για να φέρει στην εξουσία τον ΓΑΠ.

Αυτά κάνει το σύστημα στους ‘’ανυπάκουους’’ και πολλά άλλα που δεν είναι του παρόντος να αναφέρω. Όμως εκλογές θέλει. Και τις θέλει σε μια περίοδο πολύ επικίνδυνη. Μια περίοδο που το μνημόνιο νούμερο τρία έχει ήδη υπογραφεί και δρομολογηθεί. Μια περίοδο που τα γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα των εθνών, συγκρούονται σε παγκόσμια κλίμακα και με τέτοιο τρόπο που φαίνεται πως δεν θα υπάρξει επιστροφή. Οι γεωστρατηγικές συμμαχίες αλλάζουν σαν τα πουκάμισα, ενώ κάθε γωνιά της γης μυρίζει μπαρούτι. Ξεχάστε τον πόλεμο που ξέρατε παλιά. Η έννοια του πολέμου έχει αλλάξει εντυπωσιακά. Η τεχνογνωσία και η τεχνολογία βρίσκονται σχεδόν στα ύψιστα επίπεδα, τα οποία δυστυχώς μας είναι άγνωστα. Ο πόλεμος είναι πλέον αόρατος. Είναι άοσμος. Είναι απρόβλεπτος. Εξελίσσεται οικονομικά, ψυχολογικά και πειραματικά. Ένα τέτοιο πείραμα εφαρμόζεται στην πατρίδα μας τον τελευταίο μισό αιώνα περίπου και πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία. Έχουν δοκιμάσει πάνω μας όλες τις μορφές και τα μέσα αποδόμησης , υπονόμευσης και δολιοφθοράς εκτός από ένα. Και αυτό είναι ο συμβατικός πόλεμος που όλοι γνωρίζουμε τον εχθρό όταν μας επιτίθεται μαζικά με χερσαίες, ναυτικές και εναέριες δυνάμεις. Αυτό ακόμα δεν έχει γίνει. Μπορεί και να συμβεί όμως, αλλά μπορεί και όχι. Ανάλογα με τα στάδια και τις απαιτήσεις του πειράματος θα δράσουν. Σε μια τέτοια περίοδο λοιπόν δώσανε την εντολή να πάμε για εκλογές. Μέρος του πειράματος ; Κίνηση σφιγμομέτρησης των αντοχών του Έλληνα ; ‘’Χειρουργική’’ νόθευση εκλογικών αποτελεσμάτων ; Απόπειρα πλήρης αποσύνθεσης του ήδη σάπιου πολιτικού συστήματος και εγκαθίδρυσης τεχνοκράτη Πρωθυπουργού (βλέπε Παπαδήμος) ; Κίνηση αντιπερισπασμού με σκοπό τον αιφνιδιασμό μας (τουρκική εισβολή) λόγω της συνήθης χαλάρωσης μας κατά τις προεκλογικές περιόδους ; Απόσπαση της προσοχής μας από την »προσφυγική» κατοχή των νησιών μας ; Μείωση των εθνικών μας συνόρων που είχε προωθήσει ο Σαμαράς ; ; Δημιουργία εκλεγμένης »συνενοχικής» πολυκομματικής κυβέρνησης που θα έχει το ακαταλόγιστο λόγω ευρείας πλειοψηφίας ; Τι είναι αυτό που έχουν στο νου τους και μας πάνε στις κάλπες ;

Πόσο νοσηρή και σατανική θα είναι η συνέχιση της δράση τους άραγε ; Η λογική σε κάθε πόλεμο λέει, ότι δεν σταματάς να ‘’χτυπάς’’ τον εχθρό , ειδικά όταν είναι ανήμπορος και γονατισμένος . Αντιθέτως ,τότε είναι που αυξάνεις την επιθετικότητά σου στο έπακρο για να τον αποτελειώσεις. Άλλωστε κάτι τέτοιο δεν ζούμε το τελευταίο καιρό ; Υπάρχει κάποιος που δεν βλέπει την κλιμάκωση της επίθεσης εναντίον του Ελληνισμού ; Ξεχάσαμε τις φωτιές ; Ξεχάσαμε την υπερψήφιση μνημονίου και προαπαιτούμενων ; Ξεχάσαμε την ‘’μη ανακοινωμένη’’ συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΑΝΕΛ-ΠΟΤΑΜΙΟΥ ; Υπάρχει έστω και ένας που πιστεύει, ότι αυτά τα πέντε κόμματα είναι πολιτικά και ιδεολογικά διαφορετικά, όταν ΟΛΑ μαζί την πιο κρίσιμη στιγμή του Ελληνισμού, ψηφίσαν ομόφωνα υπέρ του μνημονίου δίνοντας την χαριστική βολή στη χώρα μας ;; Η μήπως επειδή λογομαχούν σθεναρά θα πρέπει να τους πιστέψουμε ; Διότι δεν γίνεται από την μια να αψιμαχείς και από την άλλη να συμφωνείς! Θεωρητικά διαφωνούσαν! Πρακτικά και ουσιαστικά ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΕ ΟΛΑ! Η πολιτική διαφωνία δεν χαρακτηρίζεται από τις κομματικές αντιπαλότητες αλλά από την ψήφο! Και η ψήφος τους ήταν ΟΛΟΙΔΙΑ! Και την ίδια στιγμή που αυτοί ‘’μαλώνουν’’ μεταξύ τους για να μας πείσουν ότι είναι πολιτικοί αντίπαλοι και όχι σύμμαχοι, τα νησιά μας κατακλύζονται από εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες! Και εκείνοι φυσικά την γνωστή συνταγή. Μαλώνουν μεταξύ τους για το λαθρο(μετανασταυτικό) που οι ίδιοι δημιούργησαν και προκάλεσαν, χωρίς όμως να λαμβάνουν κανένα πραγματικό μέτρο αντιμετώπισης του. Δεν τηρούν καν σιωπηρή αποδοχή. Τηρούν αντιμετρική ηχηρή αποδοχή! Το λένε πρόβλημα και την ίδια στιγμή αντί να κλείσουν σύνορα και να επιστρατεύσουν τις ένοπλες δυνάμεις για την διαφύλαξη των συνόρων, τι κάνουν? Αφήνουν ανοιχτά τα σύνορα και επιστρατεύουν επιβατηγά πλοία για να μεταφέρουν τους λαθρομετανάστες στην καρδιά της Αθήνας. Αν αυτή η στάση δεν είναι ανθελληνική και προδοτική τότε ποιά είναι ; Σας θυμίζω πως χαρακτήριζε το σύστημα αυτούς τους ανθρώπους που έρχονται στην χώρα μας. Στην αρχή λαθρομετανάστες. Αργότερα παράτυπα εισερχόμενους μετανάστες. Στη συνέχεια πρόσφυγες. Και πλέον μετανάστες! Και φυσικά πολύ σύντομα και Έλληνες! Διότι την ελληνική ιθαγένεια την χαρίζουν ακατάσχετα και απροκάλυπτα όπου θέλουν, καταπατώντας εμφανώς το σύνταγμα της Ελλάδας, με νομοθετικές ‘’ραδιουργίες’’ και ‘’μηχανορραφίες’’. Σε μια χώρα 98% ορθόδοξη με 10.000.000 έλληνες πολίτες, ‘’εισάγουν’’ εδώ και περίπου δέκα χρόνια λαθρομετανάστες. Ο επίσημος αριθμός τους σήμερα είναι άγνωστος. Ο ανεπίσημος ξεπερνάει τα 3 με 4.000.000 αυτή τη στιγμή. Και φυσικά η καραμέλα γνωστή και ψηφισμένη. Αν εκφράσεις αντιρρήσεις είσαι ρατσιστής. Ναι, είσαι ρατσιστής αν παραπονεθείς επειδή κατακλύζεσαι από αλλόθρησκους και αλλοδαπούς μέσα στην ίδια σου την πατρίδα. Φυσικά αν πούμε εμείς σαν Έλληνες ότι πάμε καμιά τριακοσαριά χιλιάδες να εγκατασταθούμε στην Αμερική, έστω και σαν πρόσφυγες (αφού εδώ δεχόμαστε οικονομικό πόλεμο) όχι μόνο θα βρούμε σε τοίχος γιατί δεν θα έχουμε viza, αλλά θα μας κατηγορήσουν ως παράνομους και εισβολείς. Στη περίπτωση αυτή οι Αμερικάνοι ΦΥΣΙΚΑ δεν θα είναι ρατσιστές, απλώς θα εφαρμόζουν τους νόμους τους. Διότι αυτοί δεν υπέγραψαν ούτε Δουβλίνο 1, ούτε Δουβλίνο 2. Έτσι Λειτουργεί το σύστημα δυστυχώς. Η κοινωνική δικαιοσύνη αποδίδεται κατά το δοκούν, ενώ δημιουργούνται συνεχώς νέοι ανθελληνικοί νόμοι ώστε να παρανομούν ‘’νομότυπα’’ και »νομιμοφανώς» όπου και όπως εκείνοι θέλουν. Μην μπερδεύουμε την υπερψήφιση ενός νόμου με το περιεχόμενο του. Το ότι ψηφίστηκε σημαίνει ότι επιβάλλεται η εφαρμογή του. Το κατά πόσο είναι εφικτή η εφαρμογή του όμως, εξαρτάται καθαρά από το πόσο δίκαιος είναι. Γιατί αν είναι άδικος, καλούμαστε να υπακούσουμε έναν άδικο ψηφισμένο νόμο. Και αυτό είναι οδυνηρό.

Και έρχονται τώρα και προκηρύσσουν εκλογές. Και μάλιστα έχουν το πολιτικό θράσος να υπόσχονται και να τάζουν στον Ελληνικό λαό ένα καλύτερο αύριο αν ψηφιστούν. Αυτοί που δημιούργησαν τα προβλήματα, ζητάνε την ψήφο μας για να τα λύσουν. Εκείνοι που συνέπραξαν μαζί τους ζητάνε το ίδιο. Τα πέντε κόμματα που γίνανε ένα και υπερψήφισαν το εθνοκτονικό μνημόνιο, εμφανίζονται και πάλι ως σωτήρες του λαού. Μηδενικές ενοχές και τύψεις για το τι ψηφίσανε στη βουλή. Καμία διαταραχή στη συνείδησης τους από τα όσα προκάλεσαν στον Έλληνα. ΤΙΠΟΤΑ. Ζητάνε λαική εντολή να μας αποτελειώσουν….να μας βάλουν την ταφόπλακα. Ξέρουν πως όλοι μαζί αθροιστικά, έστω και ένα 30 με 35% να πάρουν, θα κυβερνήσουν. Για να το σιγουρέψει αυτό το σύστημα, έχει ήδη φροντίσει να δημιουργήσει νέα κόμματα ( πχ Λαική Ενότητα) αλλά και να επιχειρήσει να επαναφέρει παλαιότερα (πχ Δημάρ). Να ακόμα άλλος ένας σοβαρός λόγος που το σύστημα δεν φοβάται τις εκλογές. Το μιντιακό σύστημα (κανάλια,τύπος,κοινωνικά μέσα δικτύωσης,ραδιόφωνα κλπ) έχει ήδη πάρει εντολή να ξεκινήσει η ακόμα πιο έντονη πλύση εγκεφάλου στον λαό μας. Μην περιμένετε να μάθετε για άλλα κόμματα, πέρα από αυτά που θέλει το σύστημα να προωθήσει. Αν δείτε να προωθεί κάποιο καινούργιο κόμμα, όπως έκανε και με το ποτάμι, να ξέρετε πως δεν θα διαφέρει, επί της ουσίας, σε τίποτα από τα προηγούμενα. Άλλωστε, θυμάστε ποτέ να προωθήθηκε από το σύστημα, πολιτικό κόμμα, που να μη μας έβλαψε μετά την εκλογή του ; Αναρωτηθείτε αν υπάρχει έστω και ένα τέτοιο. Όχι δυο. ΕΝΑ. Υπάρχει ; Και αν ναι ποιό είναι αυτό ; Δύσκολα θα βρείτε απάντηση…..

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Προσοχή λοιπόν στο τι ακούμε και τι βλέπουμε. Το σύστημα δεν είναι μαζί μας. Είναι απέναντι μας. Και τα media του ανήκουν. Μην περιμένουμε να μάθουμε την αλήθεια μέσα από τα εργαλεία του συστήματος , γιατί θα εξαπατηθούμε για μια ακόμα φορά. Ας εμπιστευτούμε τη καρδιά μας και τη λογική μας. Ας εμπιστευτούμε την μνήμη μας. Ας θυμηθούμε τι μας κάνανε εδώ και τόσα χρόνια όλα αυτά τα κόμματα που ψηφίζαμε. Ας ρωτήσουμε τις καρδιές μας, πόσο πληγωμένες είναι, από την τόση προδοσία που υποστήκαμε.. Ας επιστρατεύσουμε την λογική μας και ας σκεφτούμε απλά, όχι σύνθετα. Τι είναι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία ; Τα όσα μας λένε ότι θα κάνουν ή τα όσα κάνουν ; Τι μένει τελικά ως υπόσχεση, τα λόγια που τα παίρνει ο αέρας ή οι πράξεις που είναι ορατές και αυταπόδεικτες ; Όσο και να προσπαθήσουμε να θυμηθούμε τι κάνανε σε σχέση με τα όσα είπανε, δεν θα βρούμε σχεδόν τίποτα… Γιατί τίποτα δεν κάνανε για το καλό μας… Αντιθέτως κάνανε πολλά για το κακό μας…

Είναι δύσκολο να ξέρουμε τι ακριβώς μας ετοιμάζουν. Μόνο να υποθέσουμε μπορούμε. Και δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε ένα υποθετικό σενάριο υπέρ μας. Γι΄αυτό πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι για όλα. Είμαστε ακέφαλοι. Δεν έχουμε κυβέρνηση. Είμαστε ολομόναχοι. Πρέπει να βασιστούμε σε εμάς και πουθενά αλλού. Όσο βασιζόμασταν στο πολιτικό σύστημα, χάναμε. Και δεν χάσαμε λίγα…. Χάσαμε σχεδόν τα πάντα. Ας αφυπνιστούμε όλοι μαζί. Ο χρόνος είναι εχθρός μας και σύμμαχός τους.

Μην θεωρούμε σίγουρο ότι οι εκλογές θα γίνουν, επειδή μας το είπανε. Υπάρχει περίπτωση να μεσολαβήσουν δυσάρεστες καταστάσεις πριν την κάλπη. Μπορεί όμως και όχι. Εμείς ας είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Αν πάλι γίνουν εκλογές θα πρέπει να πάμε ΟΛΟΙ να ψηφίσουμε. Δεν θα πρέπει να λείπει κανένας. Μην τους δίνουμε δύναμη δια της απουσίας και της απραξίας μας. Εκείνη την ημέρα, αν τελικά έρθει, δεν θα πρέπει να λείπει ούτε ένας Έλληνας. Οι νεώτεροι ας μη πάμε για καφέ και μπάνιο την ημέρα των εκλογών. Ας σκεφτούμε ότι το μέλλον μας εξαρτάται από αυτή την ημέρα. Και ας ψηφίσουμε με τη καρδιά μας. ΟΧΙ με κριτήριο τα όσα μας τάξανε, αλλά με όσα έχουν κάνει μέχρι σήμερα. Δεν πρέπει να εμπιστευτούμε τους ίδιους. Ας ψάξουμε να βρούμε και να δούμε, ποιους μας κρύβουν. Ποια κόμματα δεν προωθούν. Ποια κόμματα σαμποτάρουν. Ποια κόμματα θέλουνε το καλό της πατρίδας μας και τα έχουν στην αφάνεια. Και πάντα να ψάχνουμε ποιοι απαρτίζουν ένα κόμμα. Είναι Έλληνες ; Είναι ελληνόφωνοι; Έχουν ελληνικές ρίζες ; Ποιο είναι το παρελθόν τους ; Ποια είναι τα πιστεύω τους; ΟΧΙ τι δηλώνουν. Τι είναι μας ενδιαφέρει. Και έχει καταλυτική σημασία να είναι Έλληνες πατριώτες! Έχει σημασία να είναι ορθόδοξοι χριστιανοί. Μα κυρίως έχει σημασία να είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και όχι τέρατα.

Κλείστε τις τηλεοράσεις. Κλείστε τα ραδιόφωνα. Σταματήστε να αγοράζετε εφημερίδες. Σταματήστε να μαλώνετε μεταξύ σας για το τι ψηφίζατε μέχρι χθες. Το πρόβλημα δεν ήταν ποτέ κομματικό. Το πρόβλημα ήταν πάντα πολιτικό. Και ήταν πολιτικό, γιατί ότι και αν ψηφίζαμε από τα προωθούμενα κόμματα του συστήματος, είχαμε πάντα το ίδιο αποτέλεσμα. Αν έστω και ένα κόμμα από όσα υποστηρίζαμε έφερνε την αλλαγή, τότε θα μπορούσαμε να μιλάμε για κομματισμό. ΟΛΑ όμως ήταν τα ίδια. Και άρα όλοι μας φταίμε. Δεν έχει σημασία ποιος φταίει λιγότερο και ποιος περισσότερο. Όλοι μας κάποια στιγμή ψηφίσαμε λάθος. Όλοι μας κάποια στιγμή εμπιστευτήκαμε τα λάθος πρόσωπα. Ας αφήσουμε τα λάθη του παρελθόντος πίσω μας και ας κοιτάξουμε να μάθουμε μέσα από αυτά και αυτή τη φορά να κάνουμε τη σωστή επιλογή.

Αφήστε τις στατιστικές. Αφήστε τα μυστικά και φανερά γκάλοπ. Όλα τα κόμματα πριν τις εκλογές ξεκινάνε από το μηδέν. Εμείς οι ίδιοι είμαστε οι στατιστικές και τα γκάλοπ μαζί. Εμείς διαμορφώνουμε το αποτέλεσμα και όχι τα ψεύτικα νούμερα (που μας πασάρουν) εμάς! Εμείς διαμορφώνουμε την δύναμη των κομμάτων και όχι η δύναμη των κομμάτων εμάς. Εμείς εκλέγουμε και εκείνοι εκλέγονται από εμάς. Εμείς τους φέρνουμε στη βουλή και εμείς τους βγάζουμε από αυτήν. Μην ξεχνάμε ποτέ. Εμείς τους διορίζουμε (δια της ψήφου μας) να νομοθετούν για την ευημερία μας και όχι να νομοθετούν για τον αφανισμό μας. Και πολλά ‘’εμείς’’ που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε για να καταλάβουμε την δύναμη μας. Γιατί τη δύναμη εμείς την έχουμε. Και την δίνουμε όπου εμείς επιλέγουμε. Μην τους αφήνουμε με τα ψέματα τους να μας την υφαρπάζουν. Μην τους επιτρέπουμε με τις πλαστές υποσχέσεις τους να μας την κλέβουν. Ας την δώσουμε μία φορά αλλού. Ας την δώσουμε μία φορά κάπου που θα πιάσει τόπο. Ας πετάξουμε έξω από τη βουλή όλους τους επίορκους και ελληνόφωνους πολιτικούς. Ας ανεβάσουμε Έλληνες πατριώτες. Και μην αναρωτιόμαστε ποιοι είναι αυτοί, γιατί ξέρουμε στα σίγουρα ποιοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Και αν ακόμα δεν μπορέσουμε να βρούμε αυτούς τους Έλληνες που αγαπάνε την πατρίδα τους, τουλάχιστον ας διώξουμε εκείνους που την μισούνε! Πόσο δύσκολο είναι να φτιάξουμε μια βουλή χωρίς ΝΔ- ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΟΤΑΜΙ-ΑΝΕΛ ;; Ψηφίσαν η δεν ψηφίσαν το τρίτο μνημόνιο όλοι μαζί ;; Μας έχουν διαλύσει την χώρα ή δεν μας την έχουν διαλύσει τόσα χρόνια τώρα ;; Αξίζουν λοιπόν την ψήφο μας ;; Σας λέω λοιπόν, ότι και αν ακόμα δεν ξέρουμε τι να ψηφίσουμε σε αυτές τις εκλογές, ξέρουμε σίγουρα τι να ΜΗΝ ψηφίσουμε!! Και αυτή η επιλογή δεν χρειάζεται ούτε καρδιά, ούτε ψυχή. Δύο μόνο πράγματα απαιτεί. ΜΝΗΜΗ και ΛΟΓΙΚΗ.

Και ως ΕΛΛΗΝΕΣ τίποτα από τα δύο δεν μας λείπει. Και θυμόμαστε και λογικευόμαστε όταν πρέπει. Ας δείξουμε την πόρτα της εξόδου λοιπόν, σε όλους όσους μας πλήγωσαν και μας ταπείνωσαν. Ας διώξουμε από το πολιτικό προσκήνιο όλους εκείνους που εξευτέλισαν την εθνική μας περηφάνεια μετατρέποντας μας από Έλληνες πολίτες σε υπόδουλους αποίκους, ξένων συμφερόντων, μέσα στην ίδια μας την χώρα.

Ας διώξουμε όλα τα προδοτικά κόμματα με την ψήφο μας. Αυτό είναι το προτελευταίο μας χαρτί. Το τελευταίο θα είναι να ξεσηκωθούμε. Αν και οι επόμενοι είναι ίδιοι σαν τους προκάτοχούς τους, τότε η μόνη και η τελευταία λύση είναι η επανάσταση. Ειδάλλως δεν πρόκειται να σταματήσει το σύστημα μέχρι να μας αφανίσει δια προσώπου γης. Δεν είμαστε πολεμοχαρείς, ούτε επαναστάτες. Δεν θέλουμε πόλεμο, θέλουμε ειρήνη. Δεν ζητήσαμε τίποτα, εκείνοι συνεχώς μας ζητάνε. Δεν πειράξαμε κανέναν, εκείνοι συνεχώς μας ενοχλούν. Δεν τους κλέψαμε τα υπάρχοντα τους, εκείνοι θέλουν τα δικά μας. Μας έχουνε φτάσει στα κόκκινα. Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Τίθεται πλέον θέμα επιβίωσης. Το σπίτι του γείτονα μας καίγεται και είναι θέμα χρόνου να καεί και το δικό μας. Μη μας αναγκάσουν να πούμε ‘’Η εσείς η εμείς’’. Διότι τότε εκείνοι θα χάσουν. Εμείς δεν έχουμε ΤΙΠΟΤΑ να χάσουμε πλέον.

Και ας μην ξεχνάμε ποιοι είμαστε.

Έχουμε μια ένδοξη ιστορία χιλιάδων ετών, παγκοσμίως αναγνωρισμένη.

Πλανώνται πλάνην οικτρά όσοι νομίζουν ότι η Ελλάδα μας τελείωσε.

Αυτή η χώρα είναι ιερή γη και δεν σκλαβώνεται όσο και αν το θέλουν.

Αν αυτοί έχουν σύμμαχο τους τον διάβολο, εμείς έχουμε σύμμαχο μας τον Θεό.

Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά.

Ο Θεός μαζί μας.

http://www.hellas-now.com