Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Επίσημη έναρξη της Εμποροπανήγυρης Αιγινίου

ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
Η Εμποροπανήγυρη Αιγινίου δεν είναι ένα απλό γεγονός. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός στον οποίο περικλείεται η ψυχή της Βόρειας Πιερίας, η δημιουργικότητα των κατοίκων της,
καθώς και η ζωντάνια και το μεράκι όσων συμμετέχουν σ' αυτήν.
Η Εμποροπανήγυρη Αιγινίου εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο σε μια έκθεση σύμφωνα με τις σύγχρονές απαιτήσεις βασισμένη στο δίπτυχο παράδοση και ιστορία και αποτελεί το πλέον σημαντικό εμπορικό και οικονομικό γεγονός του Δήμου μας.
Σας καλούμε σήμερα 11 Σεπτέμβρη και ώρα 20:00 στην Εμποροπανήγυρη Αιγινίου που ανοίγει τις πύλες της, με τα επίσημα εγκαίνιά της και θα διαρκέσει έως στις 20 Σεπτέμβρη.
Καλό παραδοσιακό φαγητό, φθηνές αγορές, παιδικά παιχνίδια, χορός, διασκέδαση, ανθρώπινες σχέσεις, πολιτισμός, εξυπηρέτηση, φιλοξενία, παράδοση, ανάπτυξη, είναι μερικά από τα στοιχεία της επιτυχίας που έγινε παράδοση.
Αξίζει να επισκεφτεί κάποιος το Αιγίνιο, τις μέρες αυτές της Εμποροπανήγυρης, με θετικό πνεύμα παραμερίζοντας τις παραξενιές που μας έφερε ο καινούργιος γεμάτος άγχος τρόπος ζωής και να ξεφύγει για λίγο από την καθημερινότητα.