Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ Γ.Σ. & ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο Σύλλογος Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας προσκαλεί τα μέλη του σε Γενική Απολογιστική Συνέλευση με σκοπό τον έλεγχο και την απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και την
εκλογή νέου. Οι διαδικασίες θα τελεστούντην Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 στις 18:00 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου (Κτίριο Μικρασιατών, Σαρανταπόρου με Κίου γωνία, Κατερίνη) σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 1 απόφαση του Δ.Σ. όπως αυτό συνεδρίασε στις 31 Αυγούστου 2015. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γ.Σ. και οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν το ίδιο απόγευμα στις 19:00 μ.μ.
Όσα από τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές οφείλουν να δηλώσουν την πρόθεσή τους έως και την 7ηΟκτωβρίου 2015 ηλεκτρονικά (email: podilatikiapodrasi@gmail.com) ή εγγράφως προς κάποιο μέλος του Δ.Σ. αναγράφοντας τα πλήρη προσωπικά τους στοιχεία.
Σύμφωνα με το άρθρο 4 του καταστατικού του Συλλόγου, τα μέλη αποκτούν δικαίωμα να εκλέγουν, εφόσον είναι εγγεγραμμέναως μέλη μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης της πρώτης πρόσκλησης (όχι της δεύτερης για επαναληπτική συνέλευση) για σύγκληση γενικής συνέλευσης καιτακτοποιημένα οικονομικά απέναντι στο Σύλλογο έως την ημέρα διεξαγωγής της πρώτης συνέλευσης (όχι της επαναληπτικής). Αποκτούν δικαίωμα να εκλέγονται σταόργανα του Συλλόγου, μετά την πάροδο ενός (1) έτους από την εγγραφή τους στοΣύλλογο.
Δεν μπορεί να καταστεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου όποιος ασχολείταιεπαγγελματικά και προσπορίζει κέρδος από επιχείρηση που σχετίζεται με τοποδήλατο, ο ίδιος ή συγγενής του εξ αίματος έως τέταρτου βαθμού ή συγγενής τουεξ αγχιστείας έως τρίτου βαθμού. Δε μπορεί να καταστεί μέλος του ΔιοικητικούΣυμβουλίου όποιος είναι ήδη μέλος Διοικητικού Συμβουλίου άλλου Συλλόγου ήφορέα που εμφανίζει όμοιους ή παρεμφερείς με τον παρόντα Σύλλογο σκοπούςκαι δράσεις.

Για την Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας
                 Η Γραμματέας

             Κεραμιδιώτη Ευτυχία