Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Υπερασπίσου το ΟΧΙ σου

Στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου οι πολίτες της Πιερίας έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα ενάντια στις αδιέξοδες πολιτικές λιτότητας. Στις 20 Σεπτέμβρη θα πουν ξανά ένα ηχηρό ΟΧΙ
σε αυτούς που επέλεξαν να δώσουν παράταση στη μνημονιακή βαρβαρότητα και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού.
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μετέτρεψε μέσα σε ένα βράδυ, αυτό το ηρωικό ΟΧΙ σε έναυποτελές ΝΑΙ, φέρνοντας ένα σκληρότερο μνημόνιο, που υπερψήφισε μαζί με τα υπόλοιπα κόμματα του μνημονιακού τόξου.
Τα 3 από τα 222 «ΝΑΙ σε όλα» ήταν από την Πιερία. Οι τρεις από τους τέσσερις βουλευτές Πιερίας, οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πήραν το «βάπτισμα του πυρός» και συντάχθηκαν εκ νέου με τον εναπομείναντα μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας υπερψήφισαν το 3ο μνημόνιο, επιλέγοντας ενάντια στη θέληση του πιερικού λαού.
Μαζί ψήφισαν το 3ο μνημόνιο. Μαζί θα το εφαρμόσουν.
Θα τους εμπιστευτείς ξανά;
Η Λαϊκή Ενότητα, η μοναδική συνεπής πολιτική δύναμη, η δημοκρατική, πατριωτική, αντιμνημονιακή φωνή, ισχυρή στο ελληνικό κοινοβούλιο θα αποτελέσει τον φραγμό σε όσους οδηγούν την πατρίδα και τον λαό στη φτώχεια και την εθνική υποτέλεια.
Η Λαϊκή Ενότητα είναι το πολιτικό και κοινωνικό μέτωπο ανατροπής των Μνημονίων και της εξοντωτικής λιτότητας, της αντιδημοκρατικής εκτροπής και της μετατροπής της Ελλάδας σε ευρωαποικία, με μοχλό το χρέος.

Μαζί θα νικήσουμε το φόβο και θα δώσουμε αέρα νίκης, στο μεγάλο, λαϊκό και νεανικό ρεύμα του «ΟΧΙ» της 5ης Ιουλίου.

Ο λαός της Πιερίας έχει ήδη επιλέξει.

Λαϊκή Ενότητα Πιερίας


Λαϊκή Ενότητα Πιερίας