Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΙΟΣΣΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
''Αγαπητέ'' (κύριε) Αυγουστίνε Ανδρικόπουλε,

εάν θεωρείτε ότι προσβάλλεστε από τα λεγόμενα μου, αρμόδια αρχή για την επίλυση τυχόν διαφορών είναι τα Ελληνικά Δικαστήρια στα οποία μπορείτε να καταφύγετε και να αποφασίσουν αυτά εάν τα όσα ισχυρίζομαι είναι αναληθή και ανυπόστατα, ώστε να αποκαταστήσουν το όνομα και την ηθική στην οποία αναφέρεστε. 

Ως μηχανικός ήχου θεωρώ απαράδεκτο το αποτέλεσμα της ηχητικής κάλυψης όπως επίσης και την επιλογή των καλλιτεχνών που εσείς ο ίδιος επιμεληθήκατε, γιατί απλά ένας εκπαιδευτικός σε σχολείο όπως αναφέρατε δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τις απαιτήσεις μιας τέτοιας εκδήλωσης.

Στο κομμάτι της τεχνογνωσίας και της διοργάνωσης εκδηλώσεων σας αναφέρω απλά ότι: Η παγκόσμια περιοδεία της Lorena Mckennit, Pink Martini, Σωκράτη Μάλαμα, Αλκίνοου Ιωαννίδη και πολλών άλλων καλλιτεχνών ευρείας αποδοχής της παγκόσμιας και εγχώριας μουσικής σκηνής φέρουν την υπογραφή μου. Θα έπρεπε να σας τιμά το γεγονός ότι έχετε ανθρώπους με τέτοιες γνώσεις και εμπειρία αλλά εσείς δεν τους αξιοποιείτε. Αν θέλετε μπορείτε να ζητήσετε από τον κύριο Ευάγγελο Λαγδάρη το κατατεθημένο από εμένα τον ίδιο, βιογραφικό μου σημείωμά. Επιπλέον δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε την κρίση των πολλών(ακροατών που παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις) οι οποίοι είναι μάρτυρες του κακόηχου και συνάμα απογοητευτικού αποτελέσματος το οποίο φέρει την υπογραφή σας.
Σαν ελεύθερος επαγγελματίας το ημερολόγιο πρόγραμμά μου ξεκινάει στις 7 το πρωί και δε γνωρίζω πόσες ώρες ή και ημέρες (χωρίς σαββατοκύριακα και αργίες) μπορεί να διαρκέσει για να μπορέσω να αντεπεξέλθω στις ανάγκες της καθημερινότητας. Αντίθετα εσείς, όπως αναφέρετε, δεν έχετε χρόνο και το ωράριο σας είναι αυτό ενός δημοσίου υπαλλήλου με ό,τι συνεπάγεται αυτό... Για αυτό συγχωρέστε με που απαξιώ να μπω στη διαδικασία να συνεχίσω όλον αυτό τον παραλογισμό σας. Aν και ο βαθμός μου ήταν 20 στα μαθηματικά ποτέ δε συμπάθησα την ξύλινη και μαθηματική σκέψη του Αριστοτέλη. Έχοντας παρόλα αυτά πολύ χαμηλό βαθμό στην έκθεση αφήνω τον Πλάτωνα να είναι αυτός που θα ολοκληρώσει την απάντησή μου προς εσάς:

α) “Η τιμιότητα, ως επί το πλείστον, είναι λιγότερο επικερδής από την ατιμία.”

β) “Το βλάκα μπορείς να τον καταλάβεις από δυο ενδείξεις: μιλάει για πράματα που είναι γι’ αυτόν άχρηστα και εκφράζει γνώμη για κάτι που κανένας δεν τον ρωτάει.” 

Και προς τους συντοπίτες μας: 

γ) “Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου.”

Κωνσταντίνος Κιοσσές
Μηχανικός Ήχου
Ιδιοκτήτης Sound&Light Event