Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Χρυσή Αυγή - Τ.Ο. Πιερίας: Καθημερινές ενημερωτικές εξορμήσεις

Η ενημερωτική εκστρατεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας βρίσκεται στην κορύφωσή της. Tα πρωινά συναγωνιστές ενημερώνουν τον κόσμο της Κατερίνης με φυλλάδια και εφημερίδες
του κινήματος ενώ τα απογεύματα κλιμάκια της Τοπικής Οργάνωσης έχουν ήδη επισκεφθεί τα περισσότερα χωριά και πόλεις της Πιερίας.
Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου συναγωνιστές επισκέφθηκαν τα χωριά Νέα Έφεσο, Κονταριώτισσα, Άγιο Σπυρίδωνα, Βροντού, Καρίτσα, Δίον, Πλατανάκια. Μοιράσθηκαν χιλιάδες φυλλάδια με το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής και κυρίως το πρόγραμμα για τους αγρότες και την εθνική παραγωγή.
Ο περισσότερος κόσμος υποδέχθηκε τα παιδιά της Χρυσής Αυγής με αγάπη, αποδοχή και πολλές φορές με επιφωνήματα ενθουσιασμού. Για πολλοστή φορά μας είπαν ότι άλλα κόμματα δεν θα γίνονταν δεκτά, αλλά η Χρυσή Αυγή είναι καλοδεχούμενη. Εντύπωση μας έκανε η άποψη πως πολλοί θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή λόγω του αποκλεισμού της από τα κανάλια και τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα επειδή τους έκανε αλγεινή εντύπωση πως στο debate υπήρχαν όλοι οι αρχηγοί πλην του Αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου.            
Στη Βροντού τα μέλη της Χρυσής Αυγής και ιδιαίτερα ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Νίκος Χρυσομάλλης, μίλησαν με αγρότες οι οποίοι διαμαρτύρονταν με τα τρακτέρ τους, για τα σκληρά αγροτικά μέτρα που έρχονται. Ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτος.