Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Συγχαρητήριο Δημάρχου για την κατάκτηση από την Κατερίνα Νικολαΐδου και την Σοφία Ασουμανάκη, του ασημένιου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ

Συγχαίρω θερμά την Κατερίνα Νικολαΐδου και την Σοφία Ασουμανάκη, για την κατάκτηση
του ασημένιου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας, στην κατηγορία του διπλού σκιφ γυναικών.

Η νέα αυτή διάκριση προσλαμβάνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς σφραγίζει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο. Η «διπλή» αυτή νίκη αναδεικνύει για πολλοστή φορά, τα ψυχικά αποθέματα και τις αγωνιστικές δυνατότητες των πρωταθλητριών μας, ενώ δημιουργεί υψηλές προσδοκίες ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Παράλληλα, μας κάνει όλους υπερήφανους, καθώς σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, εμπνέει τη νέα γενιά στον δικό της καθημερινό αγώνα, για την κατάκτηση υψηλών στόχων.
Συγχαρητήρια επίσης απευθύνω σε όλη την μεγάλη οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, στους προπονητές, στο Δ.Σ. και στους γονείς της Κατερίνας, οι οποίοι διαχρονικά στηρίζουν τις επίμονες προσπάθειές της πρωταθλήτριάς μας.
Εύχομαι από καρδιάς στην πρωταθλήτρια μας υγεία και δύναμη, προκειμένου η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, να στεφθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία.

Σάββας Χιονίδης
Δήμαρχος Κατερίνης