Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Επίσκεψη του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Μάξιμου Χαρακόπουλου, στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

 Με τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο, συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης  Πιερίας, κ. Σοφία
Μαυρίδου, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νομό.

Στη συνάντηση παρέστησαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας Στέφανος Μπιτόπουλος και Δημήτρης Τσιμήτρης, οι  πρώην Βουλευτές Γιώργος Κωνσταντόπουλος,  Άννα Μάνη και Αντώνης Καρπούζας,  ο τέως Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου, ο πρώην Βουλευτής και Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Ευάγγελος Πολύζος, ο  Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας Ηλίας Τάπρας, ο πολιτευτής της ΝΔ  Δημήτρης Μπέης, η υποψ. Περιφερειακή Σύμβουλος, Έλλη Ελευθεριάδου, ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν.Πιερίας, Κυριάκος Καραβέργος, ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Κατερίνης,  Αριστείδης  Οφίδης, ο Πρόεδρος  του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Κατερίνης, Γιώργος Παρθενίδης, το μέλος της ΝΟΔΕ, Κλεομένης Δημάσης, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων της περιοχής.

Ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ενημερώθηκε από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για το έργο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη δημόσια διοίκηση εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, ενώ στη συζήτηση δεν παρέλειψαν να θέσουν επι τάπητος  και θέματα επικαιρότητας αλλά και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ενόψει  των εκλογών.


Οι παριστάμενοι εξέφρασαν στον κ. Χαρακόπουλο τους προβληματισμούς τους για την πολιτική κατάσταση της χώρας και παρουσίασαν θέματα που ταλανίζουν τους κλάδους στους οποίους δραστηριοποιούνται καθώς και τα αιτήματά τους, που με προσοχή και κατανόηση κατέγραψε ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Στο τέλος της συνάντησης η  Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας προσέφερε στον κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο αναμνηστικά δώρα από την Πιερία και του ευχήθηκε καλή δύναμη για τον προεκλογικό αγώνα και καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές.