Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Φιλική νίκη του Μακεδονικού στο Αιγίνιο με τη Νίκη

Θετικό ήταν το πρώτο δείγμα του Μακεδονικού αφού νίκησε με 3-0 (25-21, 25-21, 25-23) τη Νίκη στο φιλικό που διεξήχθη στο Αιγίνιο

Ο Μακεδονικός έδειξε ότι είναι σε σωστό δρόμο και ουσιαστικά έδωσε και τα διαπιστευτήρια του για την ποιοτική ομάδα που θα έχει στην φετινή σεζόν.
Ο προπονητής Γιώργος Οικονομίδης χρησιμοποίησε όλους σχεδόν τους αθλητές του, όπου είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.
Στην ομάδα του Αιγινίου ξεχώρισε για την απόδοση του ο Θεσσαλονικιός πασαδόρος Τάσος Αναστασιάδης που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ.

Η αποστολή του Μακεδονικού: 2.Τσακιρίδης Κρυστάλης, 3. Ευγενίδης Παναγιώτης, 5. Γκουδελόπουλος Τάσος, 6. Καρασαρλίδης Βασίλης, 7. Αλμαλής Κώστας(λ), 8. Οταπασίδης Παναγιώτης, 9. Χατζηπαραδείσης Χρήστος, 10. Παπαζαχαρίας Δημήτρης, 11. Βορκάς Βαρνάβας, 12. Κατσιαφλάκας Γιάννης, 13. Κοντογιάννης Αντώνης, 16. Παπαδόπουλος Κυριάκος, 17. Ρεμπούτζιας Τάσος , 18. Όσσας Γρηγόρης, 19. Κοντόπουλος Οδυσσέας.

Το επόμενο φιλικό είναι την Τρίτη 22/9 στο Απ. Νικολαΐδης με αντίπαλο την ομάδα του Πήγασου Πολίχνης που ενισχύθηκε φέτος σημαντικά.


http://www.volleynews.gr