Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ευχαριστούμε τον ελληνικό λαό για την εμπιστοσύνη του,δεν θα τον διαψεύσουμε .Το αποτέλεσμα των εκλογών συνιστά επιβράβευση της της σκληρής διαπραγμάτευσης  στην Ευρώπη αλλά και του 7μηνου κυβερνητικού έργου.

Ευχαριστούμε  τα μέλη και τους φίλους του Συριζα στην Πιερία για τον δίκαιο και όμορφο αγώνα που κάναμε .έτσι ώστε να έχουμε ένα Συριζα ακόμα πιο δυνατό στο νομό μας( καταγράφοντας σημαντική αύξηση των ποσοστών μας).
 
Ευχαριστούμε όμως και τους χιλιάδες συμπολίτες μας που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους και υποσχόμαστε τόσο σε αυτούς όσο και σε όσους  διάλεξαν κάποιο άλλο κόμμα,ότι ο αγώνας μας θα είναι για όλους τους κατοίκους στο νομό μας. Αντίπαλός μας είναι μόνο τα προβλήματα που έχουν συσσωρευθεί όλα αυτά τα χρόνια και ζητούν άμεση λύση.

Πιο ώριμοι,πιο έμπειροι και πιο αποφασιστικοί αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο,ονειρευόμαστε ένα καλύτερο αύριο για όλο το λαό και ξέρουμε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με σκληρό αγώνα και πολύ δουλειά. 

Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε αυτόν τον αγώνα για να μπορέσει η Πιερία να βγει από την κρίση με σχέδιο και στρατηγική,για να υπάρξει οικονομική ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσημο,δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα αδύναμα κοινωνικά στρώματα. 

Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς,αυτός ο αγώνας μας  αφορά όλους,όλους που μακρυά από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος θέλουν μια καλύτερη, μια πιο δίκαιη κοινωνία, όπου η διαφθορά  και η διαπλοκή δεν θα έχουν θέση.

Ν Ε     ΣΥΡΙΖΑ   ΠΙΕΡΙΑΣ