Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Ντυμένος «Κένταυρος» εμφανίστηκε ο Β. Μεϊμαράκης στη Ρηγίλλης για να «θυμηθεί τα παλιά»

Μια εμφάνιση από το παρελθόν και συγκεκριμένα από την εποχή που ανήκε στην περίφημη δυναμική ομάδα της ΟΝΝΕΔ, επέλεξε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να
γοητεύσει τους «πολύ δεξιούς» ψηφοφόρους.


Όταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αυτοπροσδιοριζόταν μαζί με άλλα δυναμικά στελέχη ως «Κένταυρος», δηλαδή σαν μυθικό πλάσμα που ήταν μισό άλογο και μισό ΟΝΝΕΔίτης, οι περισσότεροι από το χθεσινό του ακροατήριο στη Ρηγίλλης μόλις είχαν διοριστεί.
Γι’ αυτό και είχε νόημα η απόφασή του να φορέσει πριν την ομιλία του, την παλιά στολή του ΟΝΝΕΔίτη Κενταύρου, προκειμένου να τιμήσει το παρελθόν του, να δείξει ότι είναι υπερήφανος γι’ αυτό, αλλά και να συμβάλλει στο διάχυτο κλίμα νοσταλγίας.
Ενώ λοιπόν όλη η Ρηγίλλης ήταν πλημμυρισμένη από διορισμένους και πρόωρους συνταξιούχους που είχαν σπεύσει να τιμήσουν τους διοριστές τους και να γιορτάσουν το φέσι που άφησαν στα προηγούμενα γραφεία της Συγγρού, η εμφάνιση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη προκάλεσε ρίγη συγκίνησης, θυμίζοντας μια ακόμα ένδοξη στιγμή της παράταξης.
Έτσι, ενώ οι «πολύ δεξιοί» ψηφοφόροι, προσπαθούσαν να κρύψουν τη δυσαρέσκειά τους, βλέποντας στις γιγαντοοθόνες που είχαν στηθεί για το event, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή να υπογράφει την Ένταξη στην ΕΟΚ, βρήκαν παρηγοριά στην εικόνα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και αποφάσισαν να ξαναψηφίσουν Ν.Δ.
 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)