Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην ISAF, FIRE & RESCUE EXHIBITION 2015

 Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η 1η αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, συμμετείχε «ISAF - FIRE & RESCUE 2015», που
πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από τις 10 έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2015. Η ISAF είναι μια έκθεση αφιερωμένη στα διεθνή συστήματα ασφαλείας και είναι η μεγαλύτερη έκθεση για την συγκεκριμένη βιομηχανία.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. η μοναδική ελληνική συμμετοχή, έκανε αισθητή την παρουσία της  στην «ISAF - FIRE & RESCUE 2015»  με απόλυτη επιτυχία. Την εταιρεία εκπροσώπησαν ο ιδιοκτήτης της, κ. Παναγιώτης Αρβανιτίδης, και ο Διευθυντής Εξαγωγών, κ. Παντελής Αντάρ, οι οποίοι πραγματοποίησαν εμπορικές επαφές με το ήδη ανεπτυγμένο δίκτυο στην Τουρκία αλλά και με νέες δυνητικές επαφές. Όλοι οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες ιδέες και λύσεις γύρω από τον κλάδο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας δουν από κοντά την τα νέα καινοτόμα προϊόντα της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. Οι επισκέπτες έδειξαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον  κυρίως στους νέους πίνακες συναγερμού & πυρανίχνευσης, και για τα νέα κεντρικά συστήματα φωτισμού ασφαλείας τεχνολογίας CBS καθώς και στα νέα μοντέλα φωτιστικών ασφαλείας με LEDs.


Η συνολική παρουσία των εκθεμάτων υπήρξε αντιπροσωπευτική των καινοτόμων προϊόντων της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και καινοτομία σε ανταγωνιστικές τιμές και δίνουν λύσεις στην αυξανόμενη ζήτηση της διεθνούς αγοράς. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. από το 1979, έτος ιδρύσεώς της, έως και σήμερα συνεχίζει να ηγείται στην ελληνική αγορά στην ανάπτυξη ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και να εξαπλώνετε δυναμικά στο εξωτερικό, στοχεύοντας πάντοτε ακόμη πιο ψηλά.