Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Τι σχέση έχουν οι εκλογές με το online dating;

Η Ελλάδα βρίσκεται και πάλι σε προεκλογικό πυρετό και καλείται να προσέλθει στις κάλπες για τρίτη φορά μέσα στο 2015. Το θέμα λοιπόν των εκλογών δε θα μπορούσε να
περάσει απαρατήρητο στους χρήστες των online dating ιστοσελίδων καθώς πολλές φορές αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στα chats. Γι’ αυτό ακριβώς θέσαμε το ερώτημα στους χρήστες του BlindChat αν τα “Πολιτικά” είναι κάτι το οποίο συζητάνε με άτομα που γνωρίζουν μέσα από την ιστοσελίδα. Παρακάτω θα δείτε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας που δείχνουν αν τελικά η πολιτική είναι ένα θέμα που τους ενδιαφέρει, ποιες περιφέρειες της Ελλάδας προτιμούν να μιλάνε περισσότερο για τα πολιτικά και ποιο από τα δύο φύλα ενδιαφέρεται περισσότερο για τέτοιες συζητήσεις.


Η γενική εικόνα


Κατά μέσο όρο μόνο 1 στους 4 χρήστες του BlindChat ενδιαφέρονται να μιλήσουν για πολιτικά θέματα, αν και όντας σελίδα για γνωριμίες ίσως κανείς να περίμενε το ενδιαφέρον να είναι ακόμα μικρότερο.

Οι άντρες έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα πολιτικά θέματα από τις γυναίκες με τη διαφορά να είναι σχεδόν στο 6%.

Οι άντρες στην Αττική και οι γυναίκες στα Ιόνια Νησιά ενδιαφέρονται να συζητήσουν περισσότερο απ’ όλους για τα πολιτικά με ποσοστά 34% και 39% αντίστοιχα.

Τι λένε οι άντρες;


Ο μέσος όρος των αντρών που ενδιαφέρονται να μιλήσουν για πολιτικά στο BlindChat είναι σχεδόν 30% αλλά ας δούμε πώς αυτό καταμερίζεται ανάλογα με τις γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας.


Τι λένε οι γυναίκες;


Οι γυναίκες ενδιαφέρονται λιγότερο από τους άντρες για τα προεκλογικά θέματα με το ποσοστό να είναι 23% κατά μέσο όρο σε όλη την Ελλάδα. Δείτε πώς αυτό αντικατοπτρίζεται πάνω στον χάρτη.




http://blindchat.gr/