Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: 50 - 56

 Βελτιωμένος σε σχέση με το προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι φάνηκε ο Βατανιακός το Σάββατο υποδεχόμενος την ομάδα της Αλεξάνδρειας. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για να
πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, το οποίο όμως διεκδίκησε μέχρι το τελευταίο λεπτό!
Η ομάδα της Κατερίνης έχτισε στην αρχή ένα προβάδισμα (7-0),  αλλά μετά τα μέσα της α' περιόδου οι φιλοξενούμενοι ροκάνισαν τη διαφορά αυτή. Το ίδιο καλό ξεκίνημα είχαν οι γηπεδούχοι και στην έναρξη του β΄ δεκαλέπτου, (22-15), γρήγορα όμως οι έμπειροι παίκτες τις Αλεξάνδρειας, αντέδρασαν και έφεραν την ανατροπή στο σκορ κλείνοντας το ημίχρονο με 24-27!


Στην επανάληψη οι Κατερινιώτες προσπάθησαν να πιέσουν, και μάλιστα άγγιξαν την ισοφάριση, αλλά οι επιθετική δυστοκία δεν μπόρεσε να συμπληρώσει την καλή αμυντική λειτουργία. Παρόμοιο το σκηνικό και στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου η διαφορά βρισκόταν ένα λεπτό πριν το τέλος στους 3 πόντους υπέρ της Αλεξάνδρειας. Μεγάλη αδυναμία των γηπεδούχων οι ελεύθερες βολές (10/24).

Κάποια σφυρίγματα των διαιτητών Σαρακινίδη και Χατζημπαλίδη, προκάλεσαν τις αντιδράσεις των παικτών και των δύο ομάδων, όμως σε καμία περίπτωση δεν επηρέασαν τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.
Τα δεκάλεπτα: 15-15, 9-12, 10-15, 16-14


ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Φώτας): Κοτσίβελης 11, Σιαπάκας, Φελεκίδης 2, Μπαλαρμάς 12, Βουτσακόπουλος Αν. 8(1), Βαρβούτης 5, Αναγνώστου  3, Τζήμας, Βουτσακόπουλος Θ.  7  Πόσιος, Βασιλειάδης, Καρακασίδης  2.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (Λευκόπουλος): Ρουσόπουλος 7(1), Παρίσης, Μπαγιώκας, Πασχαλιώρης, Αβραμίδης 6, Παπαγερίδης 5, Κατσανεβάκης, Παντοφλίδης 4, Σιτσάνης 3 (1), Καραγιάννης, Καρκάρας 12, Μπαλιάκας 19.