Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ
H Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους ανθρώπους του μόχθου. Σε
όλους τους μαζικούς φορείς, Σωματεία, Συλλόγους Εργαζομένων, στον Εμπορικό Σύλλογο, σε Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους, να ενισχύσουν  την προσπάθεια της Λ.Ε. για τη συγκέντρωση  τροφίμων μακράς διάρκειας, ειδών ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, που θα τα διανέμει στους ανθρώπους οι οποίοι πλήττονται από την καπιταλιστική κρίση.
Τα κινήματα και οι εργαζόμενοι που συσπειρώνονται στη Λ.Ε. ξέρουν πολύ καλά οτι  οι εργαζόμενοι δεν χρειάζονται ελεημοσύνη. Θέλουν δουλειά με μισθό που να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες τους για να ζουν με αξιοπρέπεια. Ο εργάτης, ο αγρότης, ο αυτοαπασχολούμενος, οι  μικρομεσαίοι, οι γυναίκες, οι νέοι, θέλουν ένα κράτος που θα είναι δίπλα τους. Όχι ένα κράτος που τους εξοντώνει με τη φορολογία, που τους οδηγεί στην ανεργία, που μοιράζει τη δουλειά με δίμηνα και πεντάμηνα για λίγα ευρώ. Όχι ένα κράτος που μοιράζει τη φτώχεια και οδηγεί  χιλιάδες  ανθρώπους στην εξαθλίωση, τα  συσσίτια και την κοινωνική απομόνωση.  
Εμείς  ξέρουμε πολύ καλά τι έχουμε απέναντι μας. Έχουμε μια ταξική εξουσία και μια κυβέρνηση που μαζί με την Ε.Ε.  δουλεύουν  ασταμάτητα  για τα συμφέροντα  των επιχειρηματικών ομίλων. Η Λ.Ε. θα οργανώσει την ταξική της αλληλεγγύη στα ταξικά μας αδέλφια για να σηκώσουμε το κεφάλι, για να μετριάσουμε  τον πόνο τους.  Θα είμαστε δίπλα τους έτσι ώστε να σταθούν στα πόδια τους για να παλέψουμε  μαζί για μια καλύτερη ζωή  χωρίς εκμετάλλευση, ανεργία και πείνα.
Η συγκέντρωση  των προϊόντων γίνεται στο χώρο που στεγάζεται η Λαϊκή Επιτροπή, στο κυλικείο του παλιού Νοσοκομείου Κατερίνης. Το στέκι της Λ.Ε. θα είναι  ανοιχτό  καθημερινά  από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9π.μ. έως τις 2 μμ., και από τις 5μμ. έως τις 9μ.μ. Επίσης καλούμε τους ανέργους, τις άπορες, τις χαμηλόμισθες οικογένειες που θέλουν βοήθεια, να περάσουν από το στέκι της Λ.Ε. για να δηλώσουν συμμετοχή.

Γραφείο τύπου  Λ.Ε.