Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Δημήτηρς Πάσιος - "Προκαθορισμένα"

O Δημήτρης Πάσιος ολοκληρώνοντας τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και έχοντας μια σταθερή πλέον συνεργασία με την InSideOut music web promotion, επιστρέφει δυναμικά με
το νέο του Digital Single «Προκαθορισμένα», σε Pop – Λαϊκό ύφος, που θα κυκλοφορήσει απο 14 Music σε στίχους και μουσική του Λεωνίδα Σώζου και σε μια άκρως χορευτική ενορχήστρωση του Πιτ Γιατράκου, θέλοντας να μας παρασύρει στους δικούς του ρυθμούς και να συνεχίσει την ανοδική του πορεία που σίγουρα είναι...Προκαθορισμένη!!!...





Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος Λογιστικής του ΤΕΙ Πειραιά, πτυχιούχος κλασσικής κιθάρας και πτυχιούχος μοντέρνου τραγουδιού. Σε ηλικία 20 ετών έλαβε μέρος στο τηλεπαιχνίδι "X-factor" ως μέλος του συγκροτήματος ‘’Τριημιτόνιο’’.
  
Ως μέλος του συγκροτήματος συνεργάστηκε με πολλά αξιόλογα ονόματα όπως ο Σάκης Ρουβάς,η Πέγκυ Ζήνα,ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Γιάννης Πάριος, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Νίνο, ο Κώστας Καραφώτης, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Χρήστος Θηβαίος κ.α.

Το 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ από την ‘’7’’ (Ε.Γ.Ε) με τίτλο ‘’ΤΡΙΗΜΙΤΟΝΙΟ’’ με συνθέσεις του Δημήτρη Φάκου, Σ.Μπαλτζή και Γ.Σαμπάνη.

Το 2011 το συγκρότημα ήταν υποψήφιο για τη Εurovision με το τραγούδι ‘’Xαμογέλα’’ σε μουσική του Νίκου Τερζή και στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη. Επίσης τραγούδησε στα ομαδικά τραγούδια της θεατρικής παράστασης ‘’O Τζάκ και η φασολιά’’ σε σκηνοθεσία του Χάρη Σώζου και σε μουσική και στίχους του Λεωνίδα Σώζου.

Μετά τη διάλυση του συγκροτήματος, ξεκινάει σόλο καριέρα με την πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά σε στίχους και μουσική του Παναγιώτη Τερζή αλλά και με την συμμετοχή του πολύ έμπειρου Νίκου Τερζή με το τραγούδι ‘’Θα Φωνάξω σ’ αγαπώ’’. 

Συγχρόνως πραγματοποιεί εμφανίσεις σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας .Τελευταία επεκτείνει τους καλλιτεχνικούς ορίζοντες του και στην υποκριτική φοιτώντας στη Δραματική Σχολή της καταξιωμένης Έλντας Πανοπούλου.

Παράλληλα με το τραγούδι συμμετέχει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις όπως ‘’Ο Αντρειωμένος’’, ’’Φωνάζει ο κλέφτης’’, ΄΄Ο Ανθρωπος με το λουλούδι στο στόμα’’ κ.α. Επιπλέον έχει συνθέσει τη μουσική της ταινίας μικρού μήκους ‘’Το Μυστικό’’ σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη.

Το Νοέμβριο του 2014 κυκλοφορεί το νέο του digital single με τίτλο ‘’Μου ζητάς συγγνώμη’’ σε μουσική και στίχους του Γιώργου Κοκοτσάκη και Αλέξη Μαντιδάκη.