Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Δήλωση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη

Στη στρατιωτική παρέλαση στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης έδωσε το παρόν σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές, ενώ εξέφρασε και την ικανοποίησή του, που δόθηκε φέτος η ευκαιρία στους πολίτες της Θεσσαλονίκης να παρακολουθήσουν χωρίς κάγκελα την παρέλαση, κάτι που είχε και ο ίδιος ζητήσει στις προηγούμενες παρελάσεις.
Μετά το τέλος της παρέλασης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώσταςέκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Όλοι οι Έλληνες τιμούμε τη μνήμη των προγόνων μας, που έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε ελεύθεροι, πολεμώντας το φασισμό και το ναζισμό. Σήμερα, η χώρα μας βρίσκεται μπροστά σε νέες προκλήσεις και νέους κινδύνους, τους οποίους πρέπει να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε, ώστε να δημιουργήσουμε ένα κράτος σύγχρονο, λειτουργικό και αποτελεσματικό, με ισχυρή οικονομία και κοινωνικό πρόσωπο. Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι Έλληνες ενωμένοι, μαζί, προσηλωμένοι στο στόχο θα τα καταφέρουμε. Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες».