Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Ανακοίνωση παραίτησης Ταμία Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Πιερίας "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ" - Ανασύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Η Ταμίας του Συλλόγου μας κ. Γατσιού-Λέγκα Καλλιόπη επικαλούμενη προσωπικούς λόγους οι οποίοι εμποδίζουν την άσκηση των καθηκόντων της, υπέβαλε την 03/09/2015
προς το ΔΣ του Συλλόγου την αίτηση παραιτήσεώς της. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο σεβόμενο την απόφαση της κ. Γατσιού-Λέγκα Καλλιόπης, έκανε δεκτή την ανωτέρω αίτηση κατά την διάρκεια της συνεδρίασής του που έλαβε χώρα την 05-10-2015 και με βάση τα όσα ορίζονται στο Καταστατικό του Συλλόγου, έγινε ανασύνθεση του Δ.Σ. ως ακολούθως:


ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σιαμάτρας Δημήτριος
Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κουκουβίτης Ιωάννης
Β΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ: Νταμπώσης Ιωάννης
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μέγα Ελένη
ΤΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ: Τσιουπλής Θωμάς
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΥΠΟΥ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ: Δραγασιά Μαρία
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΩΔΙΑΣ: Παππά Λίτσα
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΩΔΙΑΣ: Τριανταφύλλου Ευρώπη

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια την κ. Γατσιού-Λέγκα Καλλιόπη για την υπευθυνότητα και συνέπεια με την οποία άσκησε τα καθήκοντά της ως Ταμίας του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Πιερίας "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ" κατά την περίοδο 05/14 - 09/15. Στο πρόσωπό της βρήκαμε μια πολύτιμη συνεργάτιδα, η οποία κατάφερε να συνδυάζει το ήθος, την ανιδιοτέλεια και την εργατικότητα με την ιδιαίτερη αγάπη και το μεράκι της για την αναβάθμιση του πολύπλευρου Πολιτιστικού έργου του Συλλόγου μας.

Ο Σύλλογός μας είναι συνυφασμένος με την ανάδειξη και διάδοση της Κοκκινοπλίτικης Παράδοσης στης νεότερες γενιές. Είναι χρέος μας, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, να διαφυλάξουμε την απρόσκοπτη λειτουργία του σε μια περίοδο κρίσης, ιδιαίτερα αξιών και να προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στο ρόλο μας. Η διάθεσή μας για δουλειά και προσφορά παραμένει η ίδια και με αίσθηση ευθύνης προς όλους εσάς, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας , συνεχίζουμε το πολιτιστικό έργο που με τόσο ζήλο ξεκινήσαμε.

Εκ του ΔΣ του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Πιερίας "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ"