Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Αλχαζίδης Αναστάσιος: Αύριο ένας συνταξιούχος, ένας άνεργος και δύο πρώην πρόεδροι, απέναντι στην ΑΙΓΑΙΟΝ ΑΕ

Αύριο σε αυτό το δικαστήριο (εάν φυσικά γίνει και δεν ξαναπάρει αναβολή) θα κριθεί το αν και κατά πόσο η Ελληνική δικαιοσύνη μπορεί να αποδώσει τα "του Καίσαρα του Καίσαρος"
και να σταθεί απέναντι στο μεγάλο κεφάλαιο και στα οργανωμένα συμφέροντα.

Αύριο στο Εφετείο Θεσσαλονίκης δικάζεται επί τις ουσίας - δια του εκπροσώπου του φυσικά -  ο " Εθνικός Εργολάβος " της Ελλάδος.

Η αυριανή απόφαση σε δεύτερο βαθμό θα κρίνει επί της ουσίας αν μία αυτεπάγγελτη δίωξη από την "Εισαγγελία Κατερίνης ", δηλαδή από την ίδια τη δικαιοσύνη,  μπορεί να σταθεί απέναντι στους οικονομικά ισχυρούς αυτής της χώρας .

Όλα αυτά τα χρόνια δηλαδή από την 11-01-2011 που ορίστηκε η πρώτη δικάσιμος, εμείς οι 5 μάρτυρες κατηγορίας που εκείνο το διάστημα ήμασταν  πρόεδροι των Σωματείων μας-παρά τις οικονομικές και επαγγελματικές μας δυσκολίες-ήμασταν πάντα εκεί παρόντες για να στηρίξουμε και να υποστηρίξουμε την " Ελληνική Δικαιοσύνη " .

Σε αντίθεση φυσικά με όλους τους επίσημους φορείς πολιτειακούς αυτοδιοικητικούς θεσμούς και οργανώσεις της Πιερίας, οι οποίοι διαχρονικά έλαμψαν δια της απουσίας τους από όλα τα δικαστήρια.

Δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια οι 5 εκπρόσωποι των σωματείων επιβατικών και εμπορευματικών μεταφορών της Πιερίας, κληθήκαμε να αντιπαλέψουμε μία "λεόντειο  σύμβαση" όπως την έχουν χαρακτηρίσει όλοι αυτοί που την είχαν υπογράψει αλλά και όλοι αυτοί που μετέπειτα έταζαν πως θα την καταργήσουν.

Δυστυχώς  στην πορεία χάσαμε από κοντά μας έναν άξιο και μεγάλο συναγωνιστή τον Γιάννη Ζερκιτανίδη και παρά το γεγονός πως όλοι σήμερα είμαστε  ΠΡΩΗΝ  πρόεδροι, δώσαμε στον εαυτό μας μία υπόσχεση πως θα είμαστε παρόντες και θα πολεμήσουμε για να δικαιώσουμε αυτόν τον αγώνα στην μνήμη του Γιάννη.

Αύριο λοιπόν για ακόμα μία φορά τέσσερις άνθρωποι δηλαδή:
Ένας συνταξιούχος, ένας άνεργος και δύο πρώην πρόεδροι θα είμαστε για μία ακόμα φορά μόνοι μας απέναντι στους μεγαλοδικηγόρους της ΑΙΓΑΙΟΝ Α.Ε , με όπλα  την πολύ καλή και λεπτομερή έκθεση από την "Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας" την πρωτόδικη απόφαση του "Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης" και φυσικά την πίστη μας στη ακεραιότητα της "Ελληνικής Δικαιοσύνης " .

Εκ μέρους των μαρτύρων κατηγορίας .
Αλχαζίδης Αναστάσιος