Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Εξιχνιάστηκε κλοπή από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο Κιλκίς

Για την υπόθεση συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας δύο υπήκοοι Αλβανίας

Αφαίρεσαν μεταλλικά αντικείμενα και εξαρτήματα με σκοπό την μεταπώλησή τους σε μάντρες ανακύκλωσης μετάλλων
Ένας εκ των συλληφθέντων διέμενε παράνομα στη χώρα, ενώ εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις
Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που ενέχονται σε παράνομες δραστηριότητες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνέλαβαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας δύο υπηκόους Αλβανίας ηλικίας 35 και 36 ετών, για κλοπή.
Ειδικότερα, προχθές (18-10-2015) το απόγευμα οι προαναφερόμενοι, ενεργώντας από κοινού αφαίρεσαν από τον προαύλιο χώρο αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στο Κιλκίς, μεταλλικά αντικείμενα και εξαρτήματα, με σκοπό να τα μεταπουλήσουν σε μάντρες ανακύκλωσης μετάλλων, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.
Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων οι δύο άντρες εντοπίστηκαν χθες (19-10-2015) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς και συνελήφθησαν.
Ακολούθως όπως προέκυψε από την έρευνα, τα κλοπιμαία που η αξία τους ανέρχεται στα 1.000 ευρώ περίπου κατά δήλωση του 38χρονη ιδιοκτήτη, εντοπίστηκαν σε αποθήκη που διατηρεί ο 35χρονος σε περιοχή του Κιλκίς και αποδόθηκαν στον παθόντα.
Επιπλέον από την προανάκριση, διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα για την νόμιμη διαμονή του στη χώρα, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 καταδικαστικές αποφάσεις για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.