Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

"Μπρος γκρεμός" Κωνσταντίνος Παντζής και Νίκος Σουλιώτης ft Θωμάς Στεργίου

«Μπρος Γκρεμός» - Θωμάς Στεργίου - από Κωνσταντίνο Παντζή & Νίκο Σουλιώτη

Ο Θωμάς Στεργίου, ένας ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος λαϊκός ερμηνευτής,
πραγματοποιεί το δισκογραφικό του ντεμπούτο σε συνεργασία με το επιτυχημένο δίδυμο, Κωνσταντίνο  Παντζή και Νίκο Σουλιώτη.

Πρόκειται για μία εκρηκτική διασκευή του αγαπημένου «Μπρος Γκρεμός», σε πρώτη εκτέλεση του Πασχάλη Τερζή & σε στίχους της Σμαρούλας Μαραγκουδάκη και μουσική του Παναγιώτη Στεργίου.


Ακούστε το!






O Θωμάς Στεργίου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Νοεμβρίου του 1991 και κατάγεται από την Πρέβεζα. Η επαφή του με το τραγούδι, και ειδικότερα το λαϊκό, ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία, λόγω του πατέρα του και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, Παναγιώτη Στεργίου. Με ακούσματα καθαρά λαϊκά και μεγαλωμένος με τη φωνή του Στέλιου Καζαντζίδη, του Στράτου Διονυσίου, του Πασχάλη Τερζή και πολλών ακόμα καλλιτεχνών αποφάσισε από πολύ νωρίς να ασχοληθεί με το τραγούδι.

 Από το 2010 μέχρι και σήμερα παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής με τον Γιάννη Σκουλά, ενώ, έχοντας επιτύχει στις εξετάσεις υποκριτικής του Υπουργείου Πολιτισμού, παρακολούθησε για δύο χρόνια (2010 – 2011) μαθήματα στη δραματική σχολή «Βασίλης Διαμαντόπουλος – Ίασμος».

Το 2011 ο Θωμάς Στεργίου ξεκίνησε την πορεία του στο τραγούδι πλάι στους Στέλιο και Άγγελο Διονυσίου, τη Μαρία Σπυροπούλου και τον Γιώργο Δασκουλίδη, σε αφιέρωμα για τον Στράτο Διονυσίου. Από τότε και μέχρι σήμερα έχει τραγουδήσει σε πολλές γνωστές μουσικές σκηνές της Αθήνας και έχει συμμετάσχει σε συναυλίες μαζί με αξιόλογους ερμηνευτές όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Βασίλης Λέκκας, η Σοφία Παπάζογλου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Φάνης Μεζίνης κ.α.

 Το 2012 συμμετείχε τραγουδώντας στο δίσκο του δεξιοτέχνη Λάκη Ορφανίδη, μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Μανώλη Λιδάκη κ.α. Το καλοκαίρι του 2015 ο Θωμάς Στεργίου, σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Παντζή και τον Νίκο Σουλιώτη, κυκλοφορεί από την SPIN RECORDS την διασκευή του τραγουδιού «Μπρος γκρεμός», που ερμήνευσε πρώτος ο Πασχάλης Τερζής, σε μουσική του Παναγιώτη Στεργίου και στίχους της Σμαρούλας Μαραγκουδάκη.