Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Πατάτες και κρεμμύδια προς 0,40€ το κιλό. 61η διανομή ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ στην Κατερίνη

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας συνεχίζει να αναδεικνύει το πρόβλημα της αισχροκέρδειας στη χώρα μας και με την οργάνωση των αγορών «Χωρίς μεσάζοντες», ενισχύει την τοπική οικονομία
και την λαϊκή οικογένεια. Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 οργανώνει την 61η διανομή «Χωρίς Μεσάζοντες» διαθέτοντας ελληνικά αγροτικά προϊόντα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές για τους καταναλωτές: Πατάτες και κρεμμύδια Αμμοχωρίου Φλωρίνης, φετινής σοδειάς, προς 0,40€ το κιλό, απευθείας από τον παραγωγό.


Image


Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015, από τις 08:30 το πρωί, στο χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης, θα πραγματοποιηθεί από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας η 61η διανομή «Χωρίς Μεσάζοντες». Θα διατεθούν πατάτες ποικιλίας Agria και κόκκινα κρεμμύδια νέας σοδειάς από το Αμμοχώρι Φλωρίνης προς 0,40το κιλό, σε συσκευασίες των 12,5 κιλών (5€ το τσουβάλι).
Οι παραγωγοί των παραπάνω προϊόντων κατέθεσαν πιστοποιητικά βιοχημικών εξετάσεων, σύμφωνα με τα οποία, στα συγκεκριμένα προϊόντα τους δεν εντοπίζονται κατάλοιπα φυτοφαρμάκων.
Κατά τα διάρκεια της διανομής οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να παραδώσουν μεταχειρισμένα μαγειρικά έλαια (τηγανέλαιο).
Επίσης ενημερώνουμε τις φίλες και τους φίλους της ΕΟΔνΠ πως για τις ανάγκες του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου συγκεντρώνουμε μεταχειρισμένα παιδικά παιχνίδια (καθαρά και σε καλή κατάσταση) όπως κάθε είδους λούτρινα κουκλάκια. Τα παιχνίδια αυτά θα διατεθούν δωρεάν στους μικρούς επισκέπτες της «Παιχνιδούπολής». Όσοι επιθυμούν να διαθέσουν παιχνίδια μπορούν να τα παραδώσουν το Σάββατο στην γραμματεία της διανομής.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Το διαδικτυακό σύστημα παραγγελιών της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας "Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ", δοκιμασμένο σε 61 διανομές αγορών «Χωρίς Μεσάζοντες», διατίθεται δωρεάν προς κάθε ενδιαφερόμενο, ακόμη και για κομματικές διαδικασίες εκλογικών αναμετρήσεων.  Οι ενδιαφερόμενοι, προεραιτικά, μπορούν να προσφέρουν μικρή ποσότητα τροφίμων στο "Κοινωνικό Παντοπωλείο" της ομάδας.



Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 8 (Καπνικός Σταθμός)
Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 39000 Δευτ., Τετ. και Παρ. από 18:00 - 21:00  / κινητό 6981 66 51 58 (WhatsUp)
info@otoposmou.com - www.otoposmou.gr