Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Ερμής Εξοχής-Εθνικός Ν.Κεραμιδίου 1-1, 10η Β' ΕΠΣ Πιερίας - "Παιχνίδι της χρονιάς"

 Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr) 

Το έχει η μοίρα μας στο Metrosport.gr να καταγράφουμε αποκλειστικά και να επιλέγουμε

πάντα τα πιο hardcore παιχνίδια περιφερειακών πρωταθλημάτων. Στην κορυφή της φετινής χρονιάς ανεβαίνει μέχρι στιγμής, χωρίς ανταγωνισμό, το «παιχνίδι της χρονιάς» που έγινε στην Εξοχή ανάμεσα στον τοπικό Ερμή και στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, που έληξε ισόπαλο 1-1, για τη 10η αγωνιστική της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, το best of του οποίου επιβάλλεται να δει κάθε φίλαθλος του ερασιτεχνικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου. 


Σ' έναν αγώνα, λοιπόν, ακατάλληλο για καρδιακούς και ανηλίκους, στην πιο καυτή αναμφισβήτητα έδρα της Β' κατηγορίας και σ' ένα γήπεδο επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, στο δεύτερο ημίχρονο, εκτός από τα δύο γκολ που σημάδεψαν την αναμέτρηση (Παπαδόπουλος με πέναλτι για την Εξοχή και Καραγκιόζης για το Νέο Κεραμίδι), άναψαν τόσες «φωτιές» σε τόσα σημεία που αν ήταν δάσος δε θα προλάβαιναν τα πυροσβεστικά μίας ολόκληρης περιφέρειας.


Μοναδικές ευκαιρίες, αποκρούσεις, χαμένο πέναλτι και δύο δοκάρια για το Νέο Κεραμίδι, σκληρά μέχρι αντιαθλητικά μαρκαρίσματα, πολλές φορές ως απόρροια λεκτικών προκλήσεων, τραυματισμός και αποχώρηση ποδοσφαιριστή του Εθνικού, αποβολή παίκτη της Εξοχής, διαμαρτυρίες, προκλήσεις, λεκτικές και μη και αψιμαχίες παικτών των δύο ομάδων, εκρηκτικοί διάλογοι παικτών, προπονητών εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου στο «κόκκινο» με φιλάθλους, αντιπάλους, διαιτητή, βοηθούς, αλλά και συμπαίκτες, μία κερκίδα που έβραζε κυριολεκτικά με τις αποφάσεις της διαιτητικής τριπλέτας, επίμαχες φάσεις που καταγράφει αποκλειστικά η κάμερα του Metrosport.gr (μεταξύ άλλων ο καταλογισμός του πέναλτι σε βάρος της Εξοχής και το ακυρωθέν γκολ για φάουλ σε αμυντικό, ο μη καταλογισμός πέναλτι υπέρ του Κεραμιδίου, το γκολ της ισοφάρισης του Κεραμιδίου) και άλλα τόσα που μπορείτε να δείτε on camera και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.


Man of the match: O τερματοφύλακας των γηπεδούχων Ν. Αμβροσιάδης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, με σωστές εξόδους και σωτήριες αποκρούσεις, με αποκορύφωμα το πέναλτι σε δεύτερο χρόνο και ο Ι. Γεωργαντάς των φιλοξενούμενων κινήθηκε με ταχύτητα και διεισδυτικότητα σε πολλούς κενούς χώρους με τρεξίματα, κρατήματα της μπάλας και κάθετες πάσες και δικαιούνται τον τίτλο


Highlights: To πιο γρήγορο και όμορφο «γκολ της χρονιάς» που πέτυχε ο πιτσιρικάς στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, με το εναρκτήριο λάκτισμα να το δίνει η νοσηλεύτρια του αγώνα Αγάπη Μαυρίδου, μαζί με τη νέα γενιά. του Ερμή στην Εξοχή, ανάσα ζωής εν μέσω μίας ποδοσφαιρικής καταιγίδας, οι ψύχραιμες παρεμβάσεις του παρατηρητή, η συγκλονιστική αποχώρηση ποδοσφαιριστή του Κεραμιδίου στα χέρια συμπαικτών του, ολόκληρος ο αγώνας που θα γίνει viral...



Βίντεο σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.