Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Νέο ΔΣ στον Σύλλογο Γονέων του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας

Την περασμένη Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου, έγινε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας. Κατά την διάρκεια της συνέλευσης έγινε
ο απολογισμός της απελθούσας διοίκησης που κατά κοινή παραδοχή ήταν πολύ αποδοτικός και η θητεία ήταν άκρως παραγωγική. Εγκρίθηκε ομόφωνα ο οικονομικός απολογισμός της και στην συνέχεια έγινε η εκλογική διαδικασία  από την οποία αναδείχτηκε η νέα διοίκηση της οποίας η θητεία είναι διετής.

Το νέο ΔΣ του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου είναι

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μόχλας Χάρης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κίτσας Αντώνης
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μπογιατζή Κατερίνα
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κωσταρέλα Πολεμία
ΤΑΜΙΑΣ: Βουλτσινός Νικηφόρος
ΜΕΛΟΣ: Κουτσινάρα Κων/να
ΜΕΛΟΣ: Λαζής Νικόλαος

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι:

Γαβριλάκη Στέλλα
Δημητριαδου Μάρθα
Χαρέλα Κατερίνα.

Επίσης εκλέχτηκαν για τα διάφορα όργανα στα οποία προβλέπεται η εκπροσώπηση του Συλλόγου όπως η Σχολική επιτροπή του δήμου Αλεξάνδρειας και στην οποία θα συμμετέχουν εφόσον επιλεγούν οι Μόχλας Χάρης και Κίτσας Αντώνης καθώς και στην Ένωση Γονέων Ημαθίας οι Μόχλας Χ και Βουλτσινός Νικηφόρος.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΠΑΖΑΡ

Η νέα διοίκηση ήδη είχε μια χρήσιμη ενημερωτική επαφή με τον νέο διευθυντή του σχολείου Κ. Κούγκα που ξενάγησε τα μέλη της στο κτηριακό συγκρότημα και επέδειξε τα σημεία που «πονάει» κυρίως από την υγρασία στους τοίχους αλλά και ως έναν βαθμό από την έλειψη αιθουσών.

Εξ αιτίας της χρονικής συγκυρίας η νέα διοίκηση έθεσε ως στόχο της να αντεπεξέλθει στις εργασίες που χρειάζονται ώστ
​ε να υπάρξει και φέτος η παρουσία της στο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ στον αύλειο χώρο του Πνευματικού Κέντρου από τις 18 ως και την 21η Δεκεμβρίου. Εκεί θα πουληθούν σε πάρα πολύ οικονομικές τιμές διάφορες κατασκευές που ήδη προγραμματίστηκε η ετοιμασία τους από γονείς και μαθητές. Επίσης, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου θα γίνει η μουσικοθεατρική παράσταση των μαθητών του Γυμνασίου που ανεβαίνει σε συνεργασία με τα Παιδιά της Άνοιξης, όπως έγινε και πέρσι.

Τέλος, η νέα διοίκηση προγραμματίζει έναν γύρο επαφών με τις τοπικές αρχές και φορείς του δήμου και της Ημαθίας προς τους οποίους θα εκθέσει τις απόψεις της για την ουσιαστική και παραγωγική συνεργασία τους προς όφελος των μαθητών αλλά και της τοπικής κοινωνίας γενικότερα.