Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Εθνικός Φιλιππιάδας 2-0 για την 11η Γ' Ο γιος (Αχιλλέας) "νίκησε" πατέρα (Φίλιππο)

 Toυ Νίκου Κολίτση (Μetrosport.gr)

Νίκη ψυχολογίας και πολύτιμης βαθμολογικής ανάσας, με τη βοήθεια. αγιασμού, νέου
χορηγού φανέλας και δύο γκολ βγαλμένων από την τελευταία έκδοση των παιχνιδιών του playstation, κατέγραψε για ακόμη μία φορά η κάμερα του Metrosport.gr, σε μία καθοριστική επικράτηση του τοπικού Αχιλλέα, απέναντι στην καλογυμνασμένη ομάδα του Εθνικού Φιλιππιάδας, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ' εθνικής.


Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, με τη Φιλιππιάδα να χάνει τη μοναδική μεγάλη ευκαιρία ν' ανοίξει το σκορ και τους γηπεδούχους φανερά αγχωμένους στην τελική προσπάθεια, το γκολ-σφραγίδα. ταχυδρομείου του Λαζαρίδη στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και του Νάκα, λίγα λεπτά πριν τη λήξη, που είχε περάσει ως αλλαγή, τη στιγμή που ο Εθνικός, έχοντας υπερφορτώσει τη μεσαία γραμμή, έχανε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, χάρισαν τη νίκη στην ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη και στον Αχιλλέα και το δικαίωμα στη διεκδίκηση της παραμονής στην κατηγορία.



Highlights: η απουσία του διάσημου πλέον σκύλου-οπαδού του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας από τον αγώνα, η εσπευσμένη είσοδος της γιατρού του αγώνα στο γήπεδο, η παρουσία του. Βαρουφάκη ως βοηθού διαιτητή στο γήπεδο, που «αποκάλυψε» πρώτο το Μetrosport.gr, (Θυμηθείτε το αποκλειστικό θέμα http://www.metrosport.gr/article/o-varoufakis-egine-dietitis-pic ), το ακυρωθέν γκολ του Εθνικού, με υπόδειξη. Βαρουφάκη (Τσιαμπάσης-Κοζάνης), η μη τήρηση του fairplay, σύμφωνα με τους γηπεδούχους, που άναψε προσωρινά τα αίματα στον αγωνιστικό χώρο, οι απολαυστικές πιπεράτες ατάκες των φιλάθλων στις θερμαινόμενες κερκίδες του γηπέδου





Man of the match: O σκόρερ του πρώτου γκολ, Γ. Λαζαρίδης, για το εκπληκτικής ομορφιάς γκολ που σημείωσε, σχεδόν από την. εκκλησία του πανέμορφου οικισμού της Κατερίνης, τα τρεξίματα, τη δύναμη και το πάθος στις τοποθετήσεις και στις ενέργειές του και ο στόπερ της ομάδας, Γ. Τασίδης, για την στιβαρή παρουσία του και την αμυντική του προσήλωση στο ψηλό παιχνίδι σε πρώτο χρόνο απέναντι σε γρήγορους επιθετικούς δικαιούνται τον τίτλο των διακριθέντων του αγώνα (στην επιλογή των συγκεκριμένων παικτών συνέδραμαν και οι Κώστας και Γιάννης, οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας, κάτοικοι Θεσσαλονίκης και αναγνώστες της ιστοσελίδας)
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com





Βίντεο σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.