Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΑΕ Καρίτσας-Όλυμπος Βροντούς 3-1/ 11η Α' ΕΠΣ Πιερίας Κιτρίνισε και βρόντηξε η Καρίτσα

Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)

Ντέρμπι γειτόνων, «κοιμώμενων γιγάντων» ή «γιγάντων προσωρινά εν υπνώσει»,

  κατέγραψε αποκλειστικά, για μία ακόμη φορά, το Metrosport.gr,  στην Καρίτσα, με νικήτρια την τοπική ΑΕ, απέναντι στη φιλόδοξη ομάδα του Ολύμπου Βροντούς, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. 



Σ' έναν αγώνα, με ρεκόρ προσέλευσης κόσμου για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και με το 2-1 να διαμορφώνεται νωρίς και να παραμένει στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, η ρουλέτα θα έκλεινε ή στο 2-2 ή στο 3-1, σ' ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών και από τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να επικρατούν τελικά και με νέο προπονητή, για πρώτη φορά στον πάγκο τους, να προσεγγίζουν βαθμολογικά την τετράδα. 


Οι κιτρινόμαυροι αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους στα πρώτα λεπτά και προηγήθηκαν με το «φάουλ-γκολ της χρονιάς» του Σταυρογιάννη, σχεδόν. από το σπίτι του, με μία αριστοτεχνική φαλτσαριστή εκτέλεση με μοιρογνωμόνιο και διπλασίασαν με τον Παπαστεργίου, από ασίστ του δραστήριου Κυρτέγου. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Μιχαηλίδη και έβαλαν φωτιά στο παιχνίδι.


Στο δεύτερο μισό του 2ου ημιχρόνου, οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων καθήλωσαν κυριολεκτικά τους θεατές με τον καταιγιστικό ρυθμό παιχνιδιού και απώλεσαν μοναδικές ευκαιρίες για γκολ, με τον Όλυμπο Βροντούς να πιέζει ασφυκτικά και την Καρίτσα να βγαίνει υποδειγματικά στις αντεπιθέσεις από τα άκρα, μέχρι που ο Παπαστεργίου, σφράγισε τη νίκη της ομάδας του. 



Man of the match: O Δ. Παπαστεργίου, για τα δύο καθοριστικά γκολ που σημείωσε και τη συνολικά καταλυτική παρουσία του στο γήπεδο, με τρεξίματα στο μεγάλο χώρο και συμβολή στην κυκλοφορία και στην ανάπτυξη και ο Ε. Σταυρογιάννης, για τη στιβαρή παρουσία του στο δεξιό άκρο της άμυνας αλλά πρώτα και πάνω απ' όλα για το «γκολ της ζωής του»! (αν και μας εκμυστηρεύτηκε ότι έχει πετύχει και στο παρελθόν ανάλογο), με πολλούς συμπαίκτες τους να είναι πολύτιμοι συμπαραστάτες και διακριθέντες


Highlights: το πιο γρήγορο και όμορφο γκολ της αγωνιστικής από τον πιτσιρίκο, Κώστα Καραγιάννη, στην ανάπαυλα του αγώνα, με το Metrosport να δίνει το σύνθημα για το εναρκτήριο λάκτισμα., οι πανηγυρισμοί παικτών και φιλάθλων της τοπικής ομάδας, τα συνθήματα των νεαρών φίλων της Καρίτσας και οι ένθερμες εκδηλώσεις υποστήριξης στην ομάδα τους, με παρουσία στο γήπεδο και οπαδών της Βροντούς, ο νεαρός Γιώργος Καλαμπούκας (μαθητής πλέον της Α' Γυμνασίου), που επανήλθε δημοσιογραφικά στο ρεπορτάζ, όντας ωριμότερος και πάντα καλά ενημερωμένος, (θερμές ευχαριστίες σε όλα τα παιδιά περιμετρικά του γηπέδου για τη βοήθειά τους),  οι διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για τις υποδείξεις του βοηθού της αναμέτρησης, η βοήθεια. από απόσταση, του τιμωρημένου προπονητή του Ολύμπου στην ομάδα του


Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com