Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Βράβευση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ από την Οργανωτική Επιτροπή του 4ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης!

 Βράβευση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ από την Οργανωτική Επιτροπή του 4ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης!

Ο 4οςΔιεθνής Νυχτερινός ΗμιμαραθώνιοςΘεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε τοΣάββατο10Οκτωβρίου 2015, με πρωτοφανή επιτυχία και ανταπόκριση από τους χιλιάδες δρομείς, οι οποίοι παρά την καταρρακτώδη βροχή, έδωσαν το δυναμικό παρόν.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, έχοντας ως οδηγό της φράση:
«Η εκπαίδευση είναι ένας Μαραθώνιος!»
και με σαφή προσανατολισμό στη διασύνδεση της εκπαίδευσης και του αθλητισμού, ως Επίσημος Υποστηρικτής Εκπαίδευσης συμμετείχεστον 4ο Διεθνή Νυχτερινό ΗμιμαραθώνιοΘεσσαλονίκης,με την ομάδα τρεξίματος XINISRUNNERS, στηρίζοντας ενεργά τις παράλληλες κοινωνικές και πολιτιστικές του δράσειςτης διοργάνωσης.
Η Οργανωτική Επιτροπή του Ημιμαραθωνίου, θέλοντας να τιμήσει τους συντελεστές, τους υποστηρικτές και τους χορηγούς της διοργάνωσης, πραγματοποίησε την Πέμπτη20Νοεμβρίου 2015 τελετή βράβευσης, στο ξενοδοχείο GrandHotel στη Θεσσαλονίκη.


Η συνεργασία με τον Διεθνή Νυχτερινό ΗμιμαραθώνιοΘεσσαλονίκης, αποτελεί μια ακόμα κορυφαία «συμμαχία» του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, στον αγώνα για τη διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.edu.gr | iek@xinis.net | www.facebook.com/iekxinithessaloniki