Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Ο Τομέας Ομορφιάς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ συμμετέχει στην έκθεση: Beauty Macedonia: Χειμώνας 2015

Ο Τομέας Ομορφιάς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ συμμετέχει στην έκθεση:
Beauty Macedonia: Χειμώνας 2015


Ο Τομέας Ομορφιάς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας, για ακόμα μια φορά θα συμμετέχει στην μεγαλύτερη έκθεση ελληνική ομορφιάς «Beauty Macedonia: Χειμώνας 2015». Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 13 της Δ.Ε.Θ. στη Θεσσαλονίκη, από το Σάββατο 28 Νοεμβρίου έως την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015.
Στα εγκαίνια της έκθεσης το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 12.00, οι σπουδάστριες του Τομέα Αισθητικής και του Τομέα Κομμωτικής του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, υπό την καθοδήγηση των εμπειρότατων καθηγητών τους, θα παρουσιάσουν στο κοινό show ομορφιάς, με θέμα: «Πρωινό Μακιγιάζ & Χτένισμα: Τάσεις 2015-2016». Κατά τη διάρκεια του show οι συμμετέχοντες θα δουν διαφορετικά στυλ μακιγιάζ και χτενίσματος για διάφορους τύπους γυναίκας, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα trends.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, με αυξημένη την αίσθηση της ευθύνης για υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, στηρίζει και συμμετέχει σε μεγάλες διοργανώσεις, που προσφέρουν στους σπουδαστές του εμπειρικές γνώσεις στον χώρο που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν.

Πληροφορίες:
Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ. 2310552406,